2777
2789
عنوان

سوال درباره مرده ها

459 بازدید | 80 پست

حس میکنم مرده ها دلشون تنگ نمیشه بلکه میسوزه براما حس میکنم اونا وقنی میمیرن یک سری حقایق مهمو کشف میکنن  حتا درباره قبل تولدشون  که روحشون چی بوده و کجا بوده اگه روح  حقیقت داشته باشه  اگه روح از خدا منشا بگیره  پس روح تک تکمون  بی نهایت ساله که وجود داره نه فقد به اندازه اعداد سالهای زنده  بودنمون پس نکات مبهم بسیاری هست که روح بهش پی میبره  نظر شما چیه؟؟؟ به تناسخ معتقد نیستم  بی شک معمای خلقت حتا فراتراز تناسخه 

حس میکنم مزده ها بعد اگاهی کامل  ماها فقد سرسوزنی هستیم براشون بین بی نهایت سال وجود داشتن ..

شایدم همه اینا که میگم کشکه نمیدونم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم مرده ها دنیایی ندارن همینجا بوده همه چی و دیگه تموم میشه

نه وجود داره

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

با مرگ یه سری پرده ها که بین انسان و حقیقت هست برداشته میشه،  به یه سری آگاهی میرسن. 

در مورد دنیا و اعمال و کائنات و غیره

اینو چندین جا شنیدم به نظرم منطقی ام میاد

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
کاش خدا همه رو یه جنس خلق میکرد یا همه مرد یا همه زناین همه بدبختی نبود خدای زیاد باهوشی نداریم

فقط انسان نیس که جفت داره

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

مرده ها تا قیامت تو برزخ زندگی میکنن ، بر حسب اعمالشون تحت تعلیم و معرفت پیش بزرگان هستند ، به افراد خانواده شون هفتگی یا روزانه بسته به درجاتشون سر میزنن

اونا اگاه ترن چون در قید زمان و مکان و دنیای مادی فانی نیستن و با رفتن به عالم بالاتر مفهوم و حکمت خیلی چیزا رو فهمیدن

عجب 
قرآن‌میگه‌وقتی ازشون میپرسیم‌چند وقت در دنیا زندگی‌کردینمیگن قسمتی از روز یا یک روز کاملانقدر دنیا گ ...

اره  منم این چیزا رو کنار هم میچینم به این نتایج رسیدم

مرده ها تا قیامت تو برزخ زندگی میکنن ، بر حسب اعمالشون تحت تعلیم و معرفت پیش بزرگان هستند ، به افراد ...

همه اینارو موبه مو حفظم بس که تحقیق کردم  اما دلم مگه ارووم میشه