2777
2789
عنوان

عروس هلندیم از بینیش خون اومده و سرش ضربه خورده😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 60 پست
با ضربه به قفس اینجوری نمیشه احتمالا ازاد بوده محکم خورده به در یا دیوار اسیب دیده

نمیدونم دقیقا چیشده دامپزشک بمن میگفت احتمالا از داخل قفس افتاده پایین چون قفسشم یکم بزرگه ارتفاعش خیلی زیاده  دیدم داخل قفس پر از خون بود ، و صبح‌که از خواب بیدار شدم و بهش‌که سر زدم دیدم بینیش پر از خونه خشک‌شده اس احتمال دادیم شاید دیشب از قفس افتاده پایین 🥲 وگرنه اصلا مطمئن نیستیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ نتونستی بپرسی بگو من بپرسم از دانیال واست

میشه اگر‌جوابتونو داد بمن یه خبر بدید🥲 دستتون درددنکنه لطف‌میکنید؟ چون من ریپورت هستم اومدم‌پیام بدم بهشون برام اخطار میاد نمیزاره‌پیام بدم 

خب نباید خاموش کنی حتی موقع خواب باید حتما براش چراغ خواب روشن کنی عروس هلندی خیلی ترسوئه سکته میکنه ...

نه بابا یا باید تاریک مطلق باشه یا روشن  ازینکه یه چراغ روشن باشه وحشت داره حتی نصفه شب میخایم تا دسشویی بریم با چراغ خاموش میریم 

تو کل زندگیمون درگیر این فسقلی هستیم😅

خوش به حالت که غصت اینه

شوهرم اعتیاد داشت، سرکار نمیرفت، تا خرخره بدهکار بودیم جوری که طلب کارا میومدن پشت در،مشکل بارداری دارم، داداش جوونم فوت شد! شما مشکلت بزرگتر از ایناست؟

اتفاقی که برای اسی افتاده خیلی تلخه! شاید در برابر مشکلاتی که گفتم کوچیک محسوب بشه اما از تلخیش هیچی کم نمیکنه! عروس هلندی شدیدا وابستگی داره، من اگر اینو میدونستم نمیخریدم، چون حالا هر روز استرس دارم که طوریش بشه! دو دقیقه جلوی چشمم نباشه بی تاب میشم

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

میشه اگر‌جوابتونو داد بمن یه خبر بدید🥲 دستتون درددنکنه لطف‌میکنید؟ چون من ریپورت هستم اومدم‌پیام بد ...

اره میپرسم فقط باید عکس پرنده و مدفوع تازش رو هم براش بفرستی

وای از من اصلااااا توان حمله نداره اینقد که‌حالش بده و خیلی بدش میاد یکی دست بزنه به‌بدنش و نازش‌کن ...

الهی😭😭😭میفهمم چی میگی درکت میکنم

شاید بخاطر داروهایی که بهش داده بیحاله

ایشالا زود خوب بشه 

همینجا خبر بده بهم نگرانشم😥

نه بابا یا باید تاریک مطلق باشه یا روشن ازینکه یه چراغ روشن باشه وحشت داره حتی نصفه شب میخایم تا دس ...

نه واسه اینکه چراغ رو جوری میزارید ک ایجاد سایه میکنه واسه همون میترسه 

باید زاویه چراغ یه جوری باشه ک وقتی رد میشین سایش نیوفته رو قفسش یا رو سقف 

شوهرم اعتیاد داشت، سرکار نمیرفت، تا خرخره بدهکار بودیم جوری که طلب کارا میومدن پشت در،مشکل بارداری د ...

کلا پت همینه

منم ازینکه یروز از دستش بدم واقعا وحشت دارم الان ناراحتم چون عصبی شده بخاطر اینکه برقا رفته بود میترسم طوریش بشه

اندازه بچه آدم عزیزه

نه بابا یا باید تاریک مطلق باشه یا روشن ازینکه یه چراغ روشن باشه وحشت داره حتی نصفه شب میخایم تا دس ...

بعد همیشه رو قفسش یه روسری کهنه بنداز یه سمتش رو بلند بنداز ک بگیره یه سمت قفس رو مخصوصا موقع خواب دوست دارن یه جایی قایم شن وقتی اطراف قفس باز باشه احساس استرس دارن یه سمت ک پوشیده باشه احساس امینت میکنن

نه واسه اینکه چراغ رو جوری میزارید ک ایجاد سایه میکنه واسه همون میترسه باید زاویه چراغ یه جوری باشه ...

اگر کلا خاموش کنیم چی؟؟ تا حالا مشگلی نداشت ولی امشب دیدیم خیلی داره میترسه همرو خاموش کردیم تا برق بیاد