2777
2789
عنوان

عروس هلندیم از بینیش خون اومده و سرش ضربه خورده😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 60 پست
آره واقعا من پشیمونم چون خیلییی وابستگی میاره هرجا میرم دلم پیششه که تنهاس الان

دخترخالمو من گرفتار کردم  

خدا منو ببخشه  

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم اعتیاد داشت، سرکار نمیرفت، تا خرخره بدهکار بودیم جوری که طلب کارا میومدن پشت در،مشکل بارداری د ...

الهی  بگردم

اره متاسفانه خیلی وابستگی داره ، بااینکه من زیاد خونه نیستم و بیشتر با خواهرم وقت میگذرونه بازم دردش درد منه🥲صبح داشت جون میداد از درد فقط گریه میکردم‌نمیفهمیدم‌چیکار‌کنم

نه بابا یا باید تاریک مطلق باشه یا روشن ازینکه یه چراغ روشن باشه وحشت داره حتی نصفه شب میخایم تا دس ...

متاسفانه عروس منم به چراغ خیلی حساسه کلا عادتشه که چراغها خواموش باشه تا بخوابه وگرنه اصلااا نمیخوابه🥲 چراغ روشن شه یهو شروع میکنه جیغ زدن و گلایه کردن مجبور میشیم چراغ رو خاموش کنیم روی صدا هم به شدت حساسه 

الهی بگردماره متاسفانه خیلی وابستگی داره ، بااینکه من زیاد خونه نیستم و بیشتر با خواهرم وقت میگذرون ...

الهی بمیرم برات، خیللی سخته

ان شاءالله هیچیش نمیشه گلم

حتما ببرش پیش یه دامپزشک خوب

خدا ازت نگذره واقعا گرفتارش کردی🤣🤣🤣خیلی سخته من کل زندگیم خلاصه شده تو این جوجهیجوری نازش میکنم ا ...

به من چه، من فقط دعوت کننده بودم  

شوهر من حسادت میکنه، باورم نمیشه !!!  

متاسفانه عروس منم به چراغ خیلی حساسه کلا عادتشه که چراغها خواموش باشه تا بخوابه وگرنه اصلااا نمیخواب ...

چراغ نه 

یه نور خیلی کم و ملایم 

مثل چراغ خواب 

چون عروس ها دچار ترس شبانه میشن خودشونو میکوبن تو قفس و اسیب میبینن 

واسه همین یه نور غیر مستقیم و خیلی ملایم باید داشته باشن 

اگ نور کم باشه و خونه ساکت باشه میخوابه شک نکن 

من با اینکه نور براش میزارم 

رو قفسش روسری میکشم فقط یه سمتش رو هر از گاهی یه شبایی میترسه شروع میکنه خودشو کوبیدن 

بدو میرم سراغش درش میارم چراغو کامل روشن میکنم تا ب ارامش برسه دوباره میزارمش تو قفس و میخوابه 

آره شوهر منم حسودی میکنه میگه یبار تاحالا اینجوری به من مخبت نکردی😂

باورم نمیشه آخه! معلومه که شوهرمو خیییییییییییییییییییلی بیشتر میخوام! اصلا چجوری به ذهنشون خطور میکنه که حسادت کنن به یه پرنده؟ نمیدونم شاید رفتار من واقعا درست نبوده! 

باورم نمیشه آخه! معلومه که شوهرمو خیییییییییییییییییییلی بیشتر میخوام! اصلا چجوری به ذهنشون خطور میک ...

مردا از بچه هم حسود ترن حالا ایشالا مامان شدی میبینی حای به بچه خودشونم حسودی میکنن😅

مردا از بچه هم حسود ترن حالا ایشالا مامان شدی میبینی حای به بچه خودشونم حسودی میکنن😅

اصلا بعید نیست! از همین الان میتونم بفهمم