2777
2789

بچها عروس هلندی من امروز سرش خورد به قفس و بینیش خونریزی‌کرد بردمش دامپزشک براش دارو‌نوشت دادم خورد

از دیشب نه غذا خورده نه‌چیزی سرلاکم براش‌خریدم تا خوردنش راحت باشه‌ولی‌باز نخورد

خیلی بیحاله

بزور نفس‌میکشه

کسی مشابه من این‌مشکل رو داشته بهم راهنمایی‌کنه؟ 😭 

عروس هلندی خیلی حیوون حساسیه امشب برقامون رفته بود عروسه من از سایه خودش داشت وحشت میکرد همه چراغارو خاموش کردیم نترسه بعد که برق اومد داشت میلرزید نه غذا میخورد نه آب هرکاری کردیم بیرون نیومد از قفسش همش حمله میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عروس هلندی خیلی حیوون حساسیه امشب برقامون رفته بود عروسه من از سایه خودش داشت وحشت میکرد همه چراغارو ...

خب نباید خاموش کنی 

حتی موقع خواب باید حتما براش چراغ خواب روشن کنی 

عروس هلندی خیلی ترسوئه سکته میکنه دور از جون

یه گروه هست تو تلگرام برای پرندگان ادمینش تخصص داره 

برات میفرستم لینکش رو برو پی وی ازشون بپرس حتما 

داخل گروهم میتونی بپرسی اما الان چون دیره گروه قفل میکنن اخر شبا 

برو پی وی دانیال بپرس 

https://t.me/mohamad_parot0078

عروس هلندی خیلی حیوون حساسیه امشب برقامون رفته بود عروسه من از سایه خودش داشت وحشت میکرد همه چراغارو ...

وای از من اصلااااا توان حمله نداره اینقد که‌حالش بده  و خیلی بدش میاد یکی دست بزنه به‌بدنش و نازش‌کنه ولی اینقد بیحالهههه هرچی بدنشو ناز میکنم‌هیچی نمیگه‌:) از صبحم کامل خماره‌ و خواب ، امروز هم خون بالا اورد هم خون از بینیش‌میومد دوبار بردمش دامپزشکی اصلا دلشو نداشتم ببینمش ۳ ساله دارمش😭خیلی دوسش دارم واقعا و الانم که داره درد‌میکشه انگار خودم دارم درد میکشم . 

بهش شوک وارد شده 

منم دیروز عروس هلندیم بالای در اتاقم بود درو بستم خدا رحم کرد محکم نبستم ولی بازم با این حال پرای ی طرف سرش کامل کنده شده ولی خداروشکر اوکیه همون دیروز انقد تازش کردم بغلش کردم آروم شد داشت می‌لرزید از درد و جیغ میزد 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
وای از من اصلااااا توان حمله نداره اینقد که‌حالش بده و خیلی بدش میاد یکی دست بزنه به‌بدنش و نازش‌کن ...

اینجور مواقع ببر پیش متخصص پرندگان 

معمولا دام پزشک ها خیلی از پرنده سر در نمیارن و بیشتر حیوونی رو اذیت میکنن 

حالا برو تو گروه بپرس انشالله ک بتونی نجاتش بدی 

اگ غذا نمیخوره سرلاک a19 بگیر با سرنگ بده بهش اگه بلدی ک از گرسنگی تلف نشه

ای خدااااااا  

یکی از ترسای زندگیم اینه که اتفاقی برای عروس هلندیم بیافته  

الهی عروس هلندیت حالش خوب بشه و خدا برات نگهش داره

ببرش پیش یه دامپزشک خوب که تخصصش پرنده هاست

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟