2777
2789
عنوان

مث سگ میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 40 پست
یاسوج تا بوشهر.... بخوای اینجوری جساب کنی که تو خود آمریکا روزانه دارن آدم میکشن تازه با اسلحه که را ...

درست میگین😣 ممنونم عزیزم 

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

اره واقعا ❤️‍🩹

ممنونم ازت عزیزم 🫂❤️

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازت عزیزم 🫂❤️

دورت بگردم اینقد خودتو اذیت نکن می‌دونم دست خودت نیست اما خطری تهدیدت نمیکنه نگران نباش

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

ای وای 🥺🥺 متاسفم عزیزم 🥲💔

فداتشم قشنگم ممنونم ازت🫂

😐 نه عزیزم فقط یه خانم تو بوشهریه دکتر تو یاسوج تجاوز به یه دختر تو یاسوج کشتن سه نفر تو فارسواقعت ...

اخبارای خوبم زیاده ولی چون به قول خودت تجربه تلخی داشتی ذهنت این اخبار رو جذب میکنه والا خداشاهده من هیچ کدومش رو نشنیده بود ...خدا رحمتشون کنه

فکرت رو از این چیزا دور کن 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
دورت بگردم اینقد خودتو اذیت نکن می‌دونم دست خودت نیست اما خطری تهدیدت نمیکنه نگران نباش

ای خدا🥺🥲قربونت برم که انقد مهربون و خوبی 

بهش نیاز داشتم خیلی 

یه هفتس شب با چاقو توی دستم میخوابم :)

اخبارای خوبم زیاده ولی چون به قول خودت تجربه تلخی داشتی ذهنت این اخبار رو جذب میکنه والا خداشاهده من ...

حتما عزیزم ممنونم از لطفت🤍

ای خدا🥺🥲قربونت برم که انقد مهربون و خوبی بهش نیاز داشتم خیلی یه هفتس شب با چاقو توی دستم میخوابم : ...

حتما حتما حتما با یه مشاورزه مشورت کن اصلا نزار این افکار اسیرت کنه زندگی و جوونی و شادابیت رو ازت میگیره ...

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
حتما حتما حتما با یه مشاورزه مشورت کن اصلا نزار این افکار اسیرت کنه زندگی و جوونی و شادابیت رو ازت م ...

اره حتما اینکارو میکنم در اولین فرصت 

واقعا شب و روزو گرفته ازم

قربونت برم مهربون ..حیف این روح مهربونت نیست با خبرای بد پژمرده اش میکنی؟

خدانکنه عزیزم 🤍 

درسته واقعا 😣🥺

ای خدا🥺🥲قربونت برم که انقد مهربون و خوبی بهش نیاز داشتم خیلی یه هفتس شب با چاقو توی دستم میخوابم : ...

خدا نکنه دوست خوب من🫂 

نکن بزارش کنار خدایی نکرده یهو آسیب میزنی ب خودت 

منم چندماه اینجور بودم الآنم اینجا خوابیدم هیچکیم اذیتم نکرد توهم قرار نیست اتفاقی بیوفته فقط تو فکرت اذیت میشی و تموم 

اسمت چیه ؟ رشته ات چیه ؟

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

آفرین دختر عاقل😍

فداتم که مهربونم😍😘