2777
2789
عنوان

وای کاش میفهمیدم رو پسرای پرنسس هم این جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست
وای خواهش میکنم بگو چیکار کردی و نتیجه چجوری بود اگر اوکیه

ما سر ی جریانی کات کردیم 

و توی این 8 ماه عادتش بود همش میگف کات منم خر بودم میگفتم نهههه نروووو بمون درستش میکنیم

اینبار همچین غلطی نکردم اون گفت کات من دوتا دیگه گذاشتم روش

الان هی داره پیام میده تروخدا حست مث قبلنه؟فرصت میدی تلاش کنم بخاطرت؟منم از خدا خواسته چندتا شرط براش گذاشتم اونم قبول کرد

هنوزم باهاش سردم تا زمانی ک ب شرطاش عمل کنه ینی سه ماه دیگه وقتشه خودش گف تا بهار اوکیه

قربون صدقش نرو زیاد میلی ب حرف زدن باهاش نشون نده دعوا نکن باهاش ولی عین غریبه حرف بزن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین سعی کن آویزون نباشی 

ک اون فکر کنه ۲۴ منتظر زنگ یا پیام اونی 

تو ب کار و زندگی خودت برس 

جوری نشکن بده ک دختر بیکاری نیستی 

برنانه داری شغل داری 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
مثلا پیام نمیده چیکار کنم

پیام نده رل منم دقیقا اینجوره هی انلاین میموند ک من ببینم انه بهش پیام بدم ولی وقتی من پیام نمیده اون میده دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

ما سر ی جریانی کات کردیم و توی این 8 ماه عادتش بود همش میگف کات منم خر بودم میگفتم نهههه نروووو بمون ...

وای واقعا ممنون ازت 😍 خیلی حس و حالم بهتر شد 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309
پیام نمیده میگه ناراحتم به زور چت میکنم منم پیام ندم؟

اره نده دوست داشته باشه بهت پیام میده 

اگ هم نداد بشاش تو این رابط ای ک عشقی توش نیس کات کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

پیام نمیده میگه ناراحتم به زور چت میکنم منم پیام ندم؟

بیا همین یساعت پیش بهش گفتم میخوام درس بخونم پیام نده الان پیام داده بیداری عزیزم؟

کم محلی رو همه پسرا جوابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

بیا همین یساعت پیش بهش گفتم میخوام درس بخونم پیام نده الان پیام داده بیداری عزیزم؟کم محلی رو همه پسر ...

ممنون ازت ❤️ واقعا ممنون 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309