2777
2789
عنوان

بیاید سوتی اولین روز کاریم که امروز بود بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 24 پست
بنظرت ۷ تومن بده خوبه؟

چون صبونه و ناهار میدن و سرویس بهداشتیم داره خوبه

به نظر من

من تو یه هایپری بودم سر اینکه سرویس بهداشتی نداشت نتونستم تحمل کنم اومدم بیرون تازه ماهی پنج بود هشت تا چهار

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چی داره خیلی مجهزه فقط کارش زیاده ونباید اصلا بشینی

من از خدام بود دائم کار کنم منتها اون چیزایی که گفتم فشار میاورد نمیذاشت کار کنم😂

بقیه پرسنل هم دائم مشغولن؟ یا فقط از تو کار کشیدن؟

اونام مشغولنفقط یکی که سنش ۴۰ بود کمتر بش دستور میدادن

پس خوبه بنظرم

چیزی که خیلی اذیتم کنه بی عدالتی و فرق گذاشتن بین پرسنله

مثلا جایی که من بودم یه فروشنده آقا هم بود، ولی صابکارم فقط از من توقع داشت هرروز طی رو بشورم

خوب برا منم سخت بود باید دم در مغازه تو اون سرما هرروز طی میشستم بعدشم باخودم میگفتم چرا فقط من؟ چرا با اون یکی کارمندشون تعارف دارن؟!

زور بهم داشت😂

نباید انقد دقیق اینجا تاپیک بزنی روز اول کاری و اسم مدیر فروشگاه شیرینی فروشی هم بگی شاید یکی از اون هشتاد نفر اینجا عضو باشه شناسنایی بشی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶