2777
2789

خواستگاری که خیلی به چشم زخم اعتقاد داره جوری که من تعجب میکنم نظرتون چیه پسر خیلی شدید اعتقاد داشته باشه فک میکنه همه دستشون خالیه نشستن فقط ببین این چیکار میکنه همه چیزشم معمولیه حتی پایینتر از پسرای دیگه ! اما خوب میگه همه از زندگی من میپرسن !!! 

جالبه به چشم زخم اعتقاد داره اما به اسفند و صدقه اعتقاد نداره چون بهش گفتم گفت اصلا اعتقاد  نداره 😐

سم خالص و باکیفیته نظر شما چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقادش درسته 

خیلیا هر چی میکشن و ندارن هیچی از همینه

دغدغشون کاملا واقعی و لازمه.....

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

منم این طور داشتم 

خداشاهده بار اول رفتم بیرون باهاش 

یه گردنبد فیروز اندازه ۵ سانی گردن بیرون انداخته بود 

یعنی تا دیدم فقط جیغ زدم تو خیابون این چه بندازش داخل لباست 

ببن کپ کرده بودم ردش کردم اونم هی میگفت چشم‌زدن فلان

ببین معمولی بودن و اینا تاثیری نداره

چشم زخم فقیر رو هم حتی بگیره دنیا رو گور میکنه براش

اینو قبول ندارم

اسپند و صدقه گفته خود ائمه هست برای دفع چشم زخم 

ولی باز چیز های زندگیت رو پیش کسی نمی بهتره

بعضیا زیاد چشم زدنشون بزرگه

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

اعتقادش درسته خیلیا هر چی میکشن و ندارن هیچی از همینهدغدغشون کاملا واقعی و لازمه.....

عزیزم جز چشم زخم انرژی های دیگه هم هستا مثلا ایشونو من میشناسم خیلی راحت دل میشکنه براش احساسات بقیه مهم نیست زیاد ...! دل شکستنم به نظرم تاوان داره ممکمه ادم هی بدبیاری بیاره 

من احساس میکنم مرد اینطور باشه خاله زنکه اصلا ادم به چشم مرد نمیتونه نگا کنه به این ادم یه لیوانم بش ...

اصلا مردی که ۲۴ ساعت دنبال اینه که کی چیکار کرد و فلان حرفو زد باعث شد من مشکل برام پیش بیاد و چشمم زدن باشه یه جای کارش میلنگه 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

منم این طور داشتم خداشاهده بار اول رفتم بیرون باهاش یه گردنبد فیروز اندازه ۵ سانی گردن بیرون انداخته ...

ادم اصلا میترسه باهاشون حرف بزنه چیزی بگه بعد یه طوری شه بگه چشمم زدی 😐🤦‍♀️

عزیزم جز چشم زخم انرژی های دیگه هم هستا مثلا ایشونو من میشناسم خیلی راحت دل میشکنه براش احساسات بقیه ...

چشم زخم از نظر فلسفه دینی یه جور انرژی جذب منفی به حساب میاد که دست خود طرف نیست 

دست اونی که چشم میکنه نیست

این چیز هایی که میگی چیز دیگست...