2777
2789

جهیزیه خریدم اومد کل دکورشو بر اساس دکور من عوض کرد 

سبک لباس پوشیدنم عبا مانتویی بود اون اصلا اینجور سبکی نپوشیدع تو عمرش کپی کرد 

وقتی وارد خانوادشون شدم با رنگای نود رنگ من بودن الان اونم همه چیزشو حتی سیسمونی بچه جدیدشو نود خریده با اینکه سیسمونی بچه قبلش هنوز تو و رنگ خز 

به خانواده همسرم تو ظرف شستن کمک میکردم الان که بچه اورده آستین بالا میزنه ظرف میشوره 

امشب با مادر شوهرم اینا رفتیم بیرون گفت ستایش دیروز بردتم بیرون دور زدیم مرغ سوخاری خریده خوردیم و بعدشم نذاشته ظرفا بشورم همه رو شسته شوهرم گفت عه چه عجب کار میکنه گفت از اولم کار میکرد فقط باردار بود کار نمیکرد 

درحالی که نه ۱۰ سال نکرد بعد از اومدن من کار کردن رو شروع کرد و جای اینکه از چشم من ببینش میگن نه خودش بوده

نمیدونم باذدارم حساس شدم یا چی فقط همین میدونم که من ادم اهل رقابتی نیستم طرف خودشو کرده کپی من منم میگم حالا که اینجور شده خودمو ارتقا بدم تو مثلا سرکار رفتن و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اولشو خوندم جاری منم اینطوری نمیدونم چ مرگشه هرچی میخرم میخره جلو مردم جوری وانمود میکنه ک من ازش کپی کردم خیلی بیشعوره من میگم این همه چیز قشنگ هس بگیر چراکپی منو میگیره اخه حتی هرچی پروفایل بذارم دقیقا همونجا میره وامیسنه عکس میگیره میذاره چندش