سلام خانما،ماتو یکی از بهترین نقاط بالاشهر بهترین خونه رو داشتیم ک چهار واحدی بود،منممتاهلم،برادرم درخواست ارث کرد و خونه رو فروختن و مادرم رف مستأجری و برادردیگم هم رف مستاجری،واون برادرم کدرخاست ارث کرده بود پولشو سر قمار وشرط بندی داد ک باخت زده بود و طلبکارا هر روز در خونه مادرم بودن،الان همون برادرم خانمش ولش کرده و الان داداشم هیجانداره و مجدد قمار کرده و بدهی بالا آورده ،من تو خونه مادر شوهرم طبقه بالاش زندگی میکنم،برادرم سه شبی پیشم اومد خابید،بعد ک خبردار شدم بدهی بالا آورده ترسیدم آدرس مارو ب طلبکاراش نده و اونا خونه مادر شوهرم نیان،بهش گفتم نمیتونم تا کی بهت جابدم دست از کارات بردار و برو کار کن مگه من تاکی هستم،بعد امروز متوجه شدم سه روزه خونه مادرشوهرم میاد میخابع و ازبرادرشوهرم میخاد درو برا بازکنن،خونواده شوهرم غریبه هستن،برادرشوهرم امشب گف مامانم گفته داداشتو راه ندم دیگه چون خواهر مجرد دارم راحت نیس،بعد من ب برادر شوهرم گفتم من اصلا خبر نداشتم خونه شما میومده دیگه راش ندین,الان میدونم داداشم توخیابون خابیده،ب نظرتون زنگ بزنم بیاد خونم یا ن امکان داره طلبکاراش ردشوبزنن وبیان اینجا ابرومون ببرن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
قمار بازی هم نوعی اعتیاده ایشون تا خیالش راحته که شماها رو داره، همچنان ب قمار ادامه میدهاجازه بدید ...
نه بابا یه عده نمیفهمم یکی از اشناهامون زن شوهرش مرد دوتا بچه داشت به سختی بچه ها رو بزرگ کرد اعتیاد داشت خانوادش بهش گفتن بیا ترک کن خونه جدا وهمه چی هم بهت میدیم اصلا ترک نکن بیا همینجا پیش ما خونه وسایل همه چی برات میگیریم الان تو سوله ها قاطی افغانیا زندگی میکنه ولی نمیاد پیش خانوادش
آره یه ساعت پیش ی برادر شوهرم هی زنگ میزد ک درو باز کنم بیام خونتون بخابم،بعد برادر شوهرم بهم گفت مامانم گفته داداشتو دیگه راه ندم خونمون ک ابجیم مجردها معذب هس،داداشت بیاد خونه خودت نه ما