2777
2789
عنوان

خوابیدن تو خیابون این موقع شب توسرما

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 68 پست
دقیقا من میترسم آخه داداشم مشروب هم میخوره،خونمم ک بود سه تا بطری همراهش بود

ولش کن 

شر میشه 

ولی تنها کار عاقلانه که میتوتی بکنی 

یه جوری خواهر برادرات راضی کن برین خونه مادرت درموردش حرف بزنید یه تصمیم نهایی بگیرین 

به امون خدا ولش نکنید شاید موادی بشه 

ببرش پیش روانپزشک.قمارکردن هم یه جور مشکل روانیه.این مشکلش حل بشه بقیه مشکلاتش هم حل میشه.

کاش میرف،حتی قبول نمیکنه میگه ترک کردم،از طلبکاراش میفهمیم ک داره ادامه میده،حتی داریم میگیم این بطری مشروب هس قبول نمیکنه میگه آب طعم داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من میترسم آخه داداشم مشروب هم میخوره،خونمم ک بود سه تا بطری همراهش بود

دختر دلت برای زندگی خودت بسوزه 

اصلا دیگه راه ش نده خونت 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
قمار بازی هم نوعی اعتیاده ایشون تا خیالش راحته که شماها رو داره، همچنان ب قمار ادامه میدهاجازه بدید ...

نه بابا یه عده نمی‌فهمم یکی از اشناهامون زن شوهرش مرد دوتا بچه داشت به سختی بچه ها رو بزرگ کرد اعتیاد داشت خانوادش بهش گفتن بیا ترک کن خونه جدا وهمه چی هم بهت میدیم اصلا ترک نکن بیا همینجا پیش ما خونه وسایل همه چی برات میگیریم الان تو سوله ها قاطی افغانیا زندگی می‌کنه ولی نمیاد پیش خانوادش

عزیزم ۴ واحد بود ما ۸ نفر وراثیم،۷ نفر خواهر برادر،تو اون ملک مادرم با دوتا داداشام بودن،من و ابجیم ...

اها تعدادتون زیاد بوده.شوهرت جیزی نمیگه داداشت خونتون بیاد یا اون جند شب ک پیشت بود جیزی نمیگفت؟

حق داری راهش ندیخدا هدایتش کنهزندان جای بهتریه به نظرمحداقل به کارای بدش فکر کنه

می‌دونی دلم میخواد راش بدم،اما میگم چند شب راش بدم،فک کن سه شب راش نبودم خونه مادر شوهرم ک هفت پشت غریبه هستن خوابیده😞الآنم مردم زنگ بزنم بیاد یا ن

اها تعدادتون زیاد بوده.شوهرت جیزی نمیگه داداشت خونتون بیاد یا اون جند شب ک پیشت بود جیزی نمیگفت؟

ن میگه بیاد گناه میده،بعدم داداشام روزا چن ساعتی ک بیرون میرف شوهرم میگف فهمیدی ک مشروب خورده بود،،،شوهرم از طلبکارای قدیمش ک مال پارسال بود میفهمید از جدیدا نمیفهمه

اینجوری خیلی بده که.الان مطمئنی توی خیابونه؟

آره یه ساعت پیش ی برادر شوهرم هی زنگ میزد ک درو باز کنم بیام خونتون بخابم،بعد برادر شوهرم بهم گفت مامانم گفته داداشتو دیگه راه ندم خونمون ک ابجیم مجردها معذب هس،داداشت بیاد خونه خودت نه ما