2777
2789
عنوان

خوابیدن تو خیابون این موقع شب توسرما

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواستم بگم داداشت بیاد پیشت ولی میترسم خدای نکرده برای دخترت خطرناک باشه.داداشت دوستی نداره بره پی ...

خیلی دوست وفامیل داشت،از همه قرض کرد و پس نداد،قمار کرد باخت داد،یک میلیارد و خورده قمار باخت...مشروب میخوره بقیه باش قطع ارتباطن

اره خانوم تقریبا سی هفت سالش هم هست الان ده سال آواره شده ولی حاضر نیست برگرده ببین خانوادش گفتن خون ...

منم یکیو میشناسم اینجوری.سه تا بجشو ول کرد طلاق گرفت رف دنبال شیشه و اینا باباش ی ادم درستو ابرو داریه ولی اینا آبروشو بردن جندبار بردش کمپ کلی خرج کرد درست نشد دیگه پدره دست کشید الان داغون شده از اون ور شوهرش زن گرفت ی زندگی عالی ی خونه تو بهترین جای شهر .دخترش بزرگ شد شوهر کرد اونوقت این رسما تو لجن دستو پا میزنه.ی خواهر کوجیکترم داشت ازدواج کرد اونم درگیر مواد شد راه خواهرشو داره می‌ره.انقد اینا خوشگلو خوشتیپ بودن ولی الان داغون خواهر بزرگه می‌ره دزدیو با این راننده کامیونا می‌ره.ولی شوهراشون خدایی آدم خوبی بودن هرکاری کردن تا زندگیاشون حفظ شه.بهش گفته بود حداقل تو که ترک نمیکنی تریاک بکش خودم اصلا واست میخرم فک کن در این حد..من فک میکردم فقط اینان ک با زندگیاشون اینکارو کردن.بدجور همه جیز زندگیشون جوونیشون خوشگلیو همه جیو ب باد دادن.کاش خدا خودش اینا رو ب زندگی برگردونه خودشون نمیخان کاش خدا ی کاری بکنه

منم یکیو میشناسم اینجوری.سه تا بجشو ول کرد طلاق گرفت رف دنبال شیشه و اینا باباش ی ادم درستو ابرو دار ...

داداش منم بهترین خونه توش بود،ما هیچکدوم اسم ارث هم نمیاوردیم،،،پایین همون خونه مغازه هم در اختیارش بود،قدرشو نتونست دنبال رفیق بازی قمار مشروب رف😞😞😞

الان ب نظرتون زنگ بزنم بیاد یا ن😞دو دلم،هم میترسم آبروم بره پیش خانواده شوهرم ک غریبم هم دلم میسوزه ...

اگه میخوای بیاریش خونت.تو و دختر برین توی اتاق بخوابین.در رو قفل کنین.فقط اینو میگم که مواظب باشین.آخه میگی مشروب میخوره و قمار میکنه.یهو توی مستی دخترت رو نبره.خدای نکرده.قمار کنه.خدانکنه.