2777
2789
عنوان

خوابیدن تو خیابون این موقع شب توسرما

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 68 پست
طلبکارا حق ندارن خونه شماها بیان میتونین ازشون شکایت کنید.بعدم الان دیگه نصفه شبه دنبالش نیستن الان ...

میخام زنگ بزنم،میدونید آخه ناراحتم چرا همش قمار میکنه،شب آخر ک خونم بود مشروب خورده بود منگ بود کلی دعا کردم از خانواده شوهرم کسی نیاد بالا خونم ببینه داداشم و😞

وا مگه ۴ واحد نبود؟هرکدوم یه واحد میگرفتین چراهمه رو فروختین؟چرا بعدش همه رفتن مستاجری؟؟

این سوال منم هست.خونه تو منطقه خوب ۴واحد خب نفری ی واحد می‌گرفتن.اصلا بعد فروشش جرا سهم خودشونو خونه نخریدنو همه رفتن مستاجری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبختی اینه وقتی ارثشو سر قمار داد دیگه تسویه شده،،ولی الان مجدد قمار کرده و بدهی بالا اورده

کلاسای توجیهی و مشاوره بفرستینش 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

این سوال منم هست.خونه تو منطقه خوب ۴واحد خب نفری ی واحد می‌گرفتن.اصلا بعد فروشش جرا سهم خودشونو خونه ...

عزیزم ۴ واحد بود ما ۸ نفر وراثیم،۷ نفر خواهر برادر،تو اون ملک مادرم با دوتا داداشام بودن،من و ابجیم و سه برادر دیگم جداییم

ولا نمیدونم بخدا تو گیر کردی از یه طرف خانواده شوهرت و تیکه شاید بندازن از یه طرف اونم داداشته دلت م ...

دقیقا من میترسم آخه داداشم مشروب هم میخوره،خونمم ک بود سه تا بطری همراهش بود

آدم واقعا نمیدونه چی بگه از آنطرف زندگی مشترکت خدا نکرده به خاطر برادرت از دست ندی

می‌دونی اگه مشروب نمیخورد خوب بود،بدبختیراینه یه سری طلبکارا در ب در دنبالشن،منم خونه از خودم نیست تو خونه مادر شوهرم طبقه بالاشم..اونام قبلاً کلی منت خونشون ب ما می‌زده ک شما برید همون لحظه اجاره میدم خونمو