2777
2789
عنوان

خوابیدن تو خیابون این موقع شب توسرما

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قمار بازی هم نوعی اعتیاده ایشون تا خیالش راحته که شماها رو داره، همچنان ب قمار ادامه میدهاجازه بدید ...

اره به نظر منم اجازه بدین بفهمه عواقب کارش چیه ، بعد دور هم جمع بشین اونم بیارید باهاش صحبت کنید دست از کاراش برداره ، دوباره بره سرکار و سعی کنه زن و بچه‌شو برگردونه . جلو همه قول بده دیگه تکرار نکنه

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

اسی برادرته هااا چطور دلت میاد😓

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اره به نظر منم اجازه بدین بفهمه عواقب کارش چیه ، بعد دور هم جمع بشین اونم بیارید باهاش صحبت کنید دست ...

بدبختی اینه وقتی ارثشو سر قمار داد دیگه تسویه شده،،ولی الان مجدد قمار کرده و بدهی بالا اورده

میدونید آخه ادرس مغازه اون داداش دیگمو ب طلبکاراش داده بوده و اونا مزاحمت ایجاد کردن بر داداشم

طلبکارا حق ندارن خونه شماها بیان میتونین ازشون شکایت کنید.بعدم الان دیگه نصفه شبه دنبالش نیستن الان ک.لطفا زنگ بزن بهش

وا مگه ۴ واحد نبود؟هرکدوم یه واحد میگرفتین چراهمه رو فروختین؟چرا بعدش همه رفتن مستاجری؟؟

میگم کلا با مادر ۸ نفر بودیم،بعد چون برادرم طلبکاراش میخاستن زندان ببرن و هر روز در خونه مادرم دعوا بود فی قیمت بردن خونه رو

ولا نمیدونم بخدا 

تو گیر کردی از یه طرف خانواده شوهرت و تیکه شاید بندازن 

از یه طرف اونم داداشته دلت میسوزه

شوهرت شلید تحمل نکنه و بهت بگه راهش نده تو خونه 

بعد دعواتون شع 

ولش کن اون بلاخره یه شب پیش تو باشه دردی ازش دوا نمیشه یا باید بره زندان یا  بدهی بده 

ولی تو با این شب ممکنه زندگیت با شوهرت بپاشه 

حرمت بشکنه