2777
2789
عنوان

زرنگترین زنی ک دیدین چیکار میکرد ک زرنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 146 پست
بهش بگو اره چون برادر شوهرم لیاقت اینو داره یکی واسش کار بکنه یا مرد بد دهنو آدمی که شاغله مسلمانا پ ...

یه بار گفتم‌من تو خونه پدرم‌یه جور دیگه بودم و مجرد بودم شاغل بودم یه جور دیگه زندگی میکردم و به سلامتی و سلامتی دندونام اهمیت میدادم . الان پسره شما نمیذاره وگرنه الانم بلدم‌.

بیمه هم دیگه حرفشو جلو من‌نزنین فقط دلمو میسوزونه چون بیمه هم رد کرده بودم‌پسر شما سوختش کرد

اون براش مهم نیست لابد دادوبیدادی شوهرشویا حتی شوهرش بخاطر جداشدن تو کلی سرش به سنگ خوردهخوبِ کامل ن ...

این میگف تازه من بدتر میشم خدا سر شاهده یبار تو ماشین پیاده شد گف باید ببینم کی بهت پیام داده عجیبه گفتم بابا یکی از دوستامه پروفایلش دخترونس که همون شد دیدار آخر.. 

میگف خودم باید ببرمت بیارمت سربازی نمیرف میگف اگه برم توهم نباید بری دانشگاه الان اصن واسش مهم نیست زنش کجا میره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا خودم زرنگترین زنی ام که دیدمبایه شوهر پارانوییدی که اجازه لبخند هم نمیدهشدم مدرس ریاضیات ویه آد ...

عزیزم من فک کنم شمارو میشناسم  دوتا پسر دارید ؟ 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یه بار گفتم‌من تو خونه پدرم‌یه جور دیگه بودم و مجرد بودم شاغل بودم یه جور دیگه زندگی میکردم و به سلا ...

می‌فهمت همه اینا تقصیر پسرشه ولی بهش بگو که با این اخلاق پسرت خیلی شانس آورده من زنش شدم بخاطر ابرو چیزی نمیگم وگرنه کسی پیشش نمیموند که حالا بخواد شاغلم باشه

دوستع عزیز شرمنده من دلم خیلی پر بود توی تاپیکت خیلی حرف زدم . واقعا آرزوی سلامتی میکنم واسه همه خان ...

خواهش میکنم عزیرم

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘