2777
2789
عنوان

زرنگترین زنی ک دیدین چیکار میکرد ک زرنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3325 بازدید | 146 پست
والا من که شوهرم‌یادمه یه بار سر سفره شام جلو خانواده خودش همه بودیم حتی جاری و برادر شوهرم .خیره سر ...

متاسف شدم

منم نمیفهمم 

بعضی مردا ظدفیتشو دارن که درست بشن

یا به قول بنده خدا دعا نویس داره

یا واقعا بعضی زن ها بلدن 

نمیدونم

منم هنوز نفهمیدن 

سه تا بچه دارم هنوز نفهمیدم 

خدارو شکر کن ازش کنده شدیمن شاید الان در ظاهرم مشخص نباشهمحل کارمتو دانشگاه و... بشدت مورد احترامم و ...

درکت میکنم ولی بقول شما با منی که توی اجتماع و بین دوستا و بقیه انقدر محترم و پخته ام چرا باید همچین حرفی رو بمن میزد علنا پارانویا بود و آیتم ارثی وقابل مشهود بود اما دلم میشکنه از اینکه بمن این حرفارو زد اما زنش که تو حاشیه بودو کار نداری و بهش حق انتخاب داده ینی اون عاقل تر از من بود یا وفادارتر؟ اصلا شخصیت منو اون خانم قابل مقایسه نیست نمیخوام از خودم تعریف کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اونشب که سر سفره شام گریه کردم خیلی گذشته و اون جاریم از شوهرش جدا شد ولی هنوز که هنوزه یادمه و ب ...

چند وقت پیش اومده بود دانشگاه محل کارم

واز لای در کلاس لبخند منو دیده بود

جوری که چشمم بهش خورد ومتوجه  شدم این الانه که حیثیت منو ببره

زود کنسل کردم کلاسو وزدم بیرون

تند تند رفتم تا بشینم داخل ماشین که عربده هاشو تو ماشین بکشه

وگرنه جلو کسایی که ۴ سال ابرو داشتم وعزت واحترام

خار میشدم

میتونی بفمی که چقدر استرس متحمل شدم

فقط بابت اینکه داخل کلاس وبحث درسی یه مورد خنده دار بود که همه میخندیدن ویه چیز کاملا نرمال

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
متاسف شدممنم نمیفهمم بعضی مردا ظدفیتشو دارن که درست بشنیا به قول بنده خدا دعا نویس دارهیا واقعا بعضی ...

یه چیم بگم‌من همه میگن تو خیلی سیاست دلری خیلی بلدی زندگیتو جمع کنی ولی خدا شاهده کم میارم دیگه.

همین یک ساعت پیش سر اینکه به بچه گفتم‌دیگه ساعت ۱ شد بگیر بخواب و هر دقه یه چیزی رو بهونه نکن‌که بیدار بمونی آنقدر باهام‌دعوا کرد که تو یه زنی هستی که ۲۴ ساعته غر میزنی و همه رو دیونه میکنی. گفتم‌خب من حق ندارم‌خسته بشم از صبح تاحالا خب بریدم دیگه .چرا حق ندارم‌اعتراض کنم آخه

تازه ببینین من چقدر دلم پره مادر شوهرم‌میگه از وقتی ازدواج‌کردین پسرم خیلی اخلاقاش عوض شده تو خیلی ر ...

بهش بگو اره چون برادر شوهرم لیاقت اینو داره یکی واسش کار بکنه یا مرد بد دهنو آدمی که شاغله مسلمانا پیشش نمیمونه

چند وقت پیش اومده بود دانشگاه محل کارمواز لای در کلاس لبخند منو دیده بودجوری که چشمم بهش خورد ومتوجه ...

چه جوری اجازه کار کردن میده با این شرایط؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
چند وقت پیش اومده بود دانشگاه محل کارمواز لای در کلاس لبخند منو دیده بودجوری که چشمم بهش خورد ومتوجه ...

شما چه قدر قوی هستی 

آفرین 

انیدوارم خدا چنان براتون جبران کنه ...کیف کنید.....الهی بهترین ها براتون پیش بیاد 

درکت میکنم ولی بقول شما با منی که توی اجتماع و بین دوستا و بقیه انقدر محترم و پخته ام چرا باید همچین ...

اون براش مهم نیست لابد دادوبیدادی شوهرش

ویا حتی شوهرش بخاطر جداشدن تو 

کلی سرش به سنگ خورده

خوبِ کامل نمیشن ولی تغییر میکنن

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
یه چیم بگم‌من همه میگن تو خیلی سیاست دلری خیلی بلدی زندگیتو جمع کنی ولی خدا شاهده کم میارم دیگه.همین ...

میفهمم

سعی کنید حال روح و جسمتون رو خوب نگه دارید 

برا خودتون جایزه بخرید

دایم خودتونو تحسین کنید 

خودتونو خوشحال کنید و تو دلتون حرف ها رو نادیده بگیرید و تکرار نکنید ...یادآوری نکنید ....

به خانم هایی مثل شما باید مدال افتخار بدن ....هر مردی لیاقت همچین بانویی رو نداره 

چه جوری اجازه کار کردن میده با این شرایط؟

با مکافااااااااااات

سال اول کارم مدرسه پسرونه بودم

وبا تاکسی هم میرفتم

برای مسیر ۲۰ دقیقه اگر ۲۱ دقیقه میشد

جنگ داستیم

حتی اگر ۱۹ دقیقه میشد جنگ داشتیم

کی رسوندت که زود رسیدی؟😐

یعنی تو مغزش نمیرفت تاکسی زود ودیر داره

هرروز خدا جنگ داشتیم

جوری که مادر خودم میگفت برگرد بشین تو خونه 

بسه دیگه

ولی من کوووتاااااه نمیام هرگززززز