2777
2789
عنوان

زرنگترین زنی ک دیدین چیکار میکرد ک زرنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3463 بازدید | 146 پست
بخشید گلم منظورت از اینکه ضعف نشون نده چی هس

یعنی هر چی بهت گفت نگو چشم.وقتی میبینی شدنی نیس برات از رو عشق و علاقه قبول نکن بعد پشیمون میشی.من‌باید اونموقع که بهم‌می‌گفت سر کار نرو قبول نمیکردم چون کم کم استقلالمو ازم‌گرفت .  وقتی بهت میگه مثلا چادر بپوش الکی نگو باشه وقتی قبولش نداری .اون میدونه دوسش داری هر خواسته ای داره میگه تا قبول کنی .

و اینکه نباید زیره باره حرف زور بری.مثلا اونشب که شوهر من تو ماشین عربده میزد که چرا رفتی خونه خواهرت دو ساعت زودتر از من نباید کوتاه میومدم و میگفتم غلط کردم دیگه نمیرم منم باید سلیطه بازی درمیاوردم تا فکر نکنه ضعیف گیر آورده میگفتم خودت گفتی برو میخواستی نگی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که از محبت کردن به شوهر چیزی ندیدم 

الان سعی می کنم خنثی باشم تا شوهرم بیاد سمتم

ولی خب به خودم میرسم 

و دیگه غصه پول نمی خورم

اگه بشه منم شاغل بشم دیگه کلاسم هم بالاتر می‌ره پیش خ شوهرو حتی پیش خود شوهرم چون خیلی دوست داره محتاج یه تومن دوزارش باشم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اینو باید شماره دعانویسشو پیدا کنی 🙁

واقعا 🤣

یعنی باور نمیکنید 

کسی که تو بله برون کسی رغبت نمیکرد باهاش بره آرایشگاه 

الان یه ملکه واقعیه ....همه چیزش به جاست

هم عبادتش هم وضع ظاهرو امروزی بودن و زیبایی و آرایشش

منم موندم ....

یعنی هر چی بهت گفت نگو چشم.وقتی میبینی شدنی نیس برات از رو عشق و علاقه قبول نکن بعد پشیمون میشی.من‌ب ...

اره اگه ی بار بگی چشم پرو میشن

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘

واقعا 🤣یعنی باور نمیکنید کسی که تو بله برون کسی رغبت نمیکرد باهاش بره آرایشگاه الان یه ملکه واقعیه ...

شانس فقط 😁

سلام دوست قشنگم اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡

بله اینها پارانویا هستن یعنی پارانویید دارنالبته هرکس تا حدیشدید ضعیف ومتوسط دارنمن دوسال بیشتر هست ...

نامزد سابق منم همینطور بود چون فهمیده بودم و دیده بودم اطرافم از دلم رفت بعد از اون با کس دیگه ای ازدواج کرد یکی که بقولی از اون آدمای قالتاق و دور از تصور دختر رویای پسره بود بمن میگف نباید بری دانشگاه الان میبینم زنش رفته ثبت نام کرده آزادانه و هرجور بخواد زندگی میکنه ..احساس می‌کنم با حرفایی که بهم زد توهین کرده بهم

نامزد سابق منم همینطور بود چون فهمیده بودم و دیده بودم اطرافم از دلم رفت بعد از اون با کس دیگه ای از ...

خدارو شکر کن ازش کنده شدی

من شاید الان در ظاهرم مشخص نباشه

محل کارم

تو دانشگاه و... بشدت مورد احترامم وهمیشه خیلی سفت ومحکم بودم وسعی میکنم کارمو عالی انجام بدم

ولی از درونم فقط خدا خبر داره

جوری که یه خراش کوچیک رو دستم منو سااااعتها به هق هق میندازه

از یه تنهایی وعذاب بی اندازه هیچوقت راه گریز ندارم💔 

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
واقعا 🤣یعنی باور نمیکنید کسی که تو بله برون کسی رغبت نمیکرد باهاش بره آرایشگاه الان یه ملکه واقعیه ...

والا من که شوهرم‌یادمه یه بار سر سفره شام جلو خانواده خودش همه بودیم حتی جاری و برادر شوهرم .خیره سرم تازه ازدواج کرده بودیم حامله هم بودم چنان عربده ای کشید سرم که آروم‌ آروم فقط قطره قطره اشکام می‌ریخت خدا میدونه آنقدر بی مورد بود که حتی یادمم نمیاد سر چی بود مثلا سرع اینکه چرا لیوان و اینجوری گذاشتی سر سفره ‌. 

احترام کجا فقط خار شدم . آنقدر قشنگ بودم الان دندون تو دهنم نیس چون نمیاد بریم دندونام درست کنیم.پولشم داره.

خدا میدونه وقتی میخندم مثله یه پیرزنم در صورتی که ۳۲ سالمه . زیباییمو گرفت .هر کاریم میخوام برم بکنم‌که به خودم برسم نمیذاره.

یعنی ایشونم تونستن مسل من خودشو نجات بده؟؟؟

تونست مستقل شه به بچه هاش برسه گرچه سال های زیادی جنگید و الان سنشون ۵۰.۶۰ اما خب سالیان سال از جوونیش خیلی از موقعیت های شغلی مالی و ... از دست داد

والا من که شوهرم‌یادمه یه بار سر سفره شام جلو خانواده خودش همه بودیم حتی جاری و برادر شوهرم .خیره سر ...

چقدر ثانیه هاتو درک میکنم

من حتی با پول خودمم خرید کنم الم شنگه داریم

لعنت بهشون

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

تازه ببینین من چقدر دلم پره مادر شوهرم‌میگه از وقتی ازدواج‌کردین پسرم خیلی اخلاقاش عوض شده تو خیلی روش تاثیر گذاشتی .یعنی میخواد بگه بدتر بوده تو بهترش کردی.

گفتم نمیبینی دارم‌جر میخورم .

حالا برادر شوهرم داره ازدواج میکنه اون خانمش سره کار میره و بیمه داره و شش سال دیگه بازنشست میشه مادر شوهرم هی میره و میاد میگه فلانی چقدر خوبه که شاغله و چقدر خوبه از خودش خونه داره و چقدر خوبه حقوق بازنشستگی میگیره چند وقت دیگه .

گفتم والا منم علیل نبودم پسرت با من اینکارو کرد.

چقدر ثانیه هاتو درک میکنممن حتی با پول خودمم خرید کنم الم شنگه داریملعنت بهشون

از اونشب که سر سفره شام گریه کردم خیلی گذشته و اون جاریم از شوهرش جدا شد ولی هنوز که هنوزه یادمه و برام سخته همش میگم‌ اینها یعنی یادشون میاد اونشب من چجوری خار شدم