2777
2789
عنوان

زرنگترین زنی ک دیدین چیکار میکرد ک زرنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 144 پست
این زرنگی نیست، عقده اس

اتفاقا بنظر من خیلی زرنگیه که بتونی چیزی که به عمرت هم ندیدی و داری ذوق مرگ میشی از دیدنش وانمود کنی برات کافی نیست و هی طرف مقابل تو مجبور کنی برات بیشتر تلاش کنه که راضی بشی

شوهرت نمیزاره؟بد دله؟

اصلا نشون نمیده جلوی بقیه ولی هست . یه موقع هایی میگه برو من‌کاری ندارم بهت ولی خودش یه شرایطی فراهم میکنه که جایی بدون خودش نرم . من خونه خواهرانم بدون خودش نباید برم .حتی خونه مادرم باید باهم بریم باهم بیایم . قانونشه اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نشون نمیده جلوی بقیه ولی هست . یه موقع هایی میگه برو من‌کاری ندارم بهت ولی خودش یه شرایطی فراهم ...

تو خانواده شوهرم هست از این مردا

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘

من کر ولا لم توخانواده شوهر  ولی هیچ کدوم منو تحویل نمیگیره مثلا دعوت نمیکنن یادعوت کنن به یکی میگن فلانی بیاد منم نمیرم تاخودشون نگن .من ابدا کاربدی درحقشون نکردم ولب بشدت باهام بدهستن 

ولی من بخوام دعوت کنم باید حتما باخود طرف حرف بزنم 

نمیدونم ایرادم چیه

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

یه بار دو ساعت زودتر رفتم خونه خواهرم .تازه خواهرم اومد در خونه من و پسرمو برد خونشون تا شوهرم از سر کار اومد و بعد اومد خونه خواهرم . هیچی نگفت تا موقع برگشت . تو ماشین چنان عربده کشی راه انداخت که من گفتم برو زودتر تو که میدونی من دوس ندارم غلط کردی زودتر رفتی خونه خواهرت .

هرچی میگفتم بابا مگه چکار کردم مشت می‌کوبید رو داشبورد ماشین و عربده میزد که دیگه غلط میکنی بدون من جایی بری.

خوندم و اتفاقا خوشحال شدم برای شما و یه حسرتی برای خودم تو دلم اومد.شوهر من‌نشون نمیده که اینجوریه و ...

باور کن همین الانشم سرراهم حق ندارم از فروشگاه یه ماست بخرم

من با درس خوندن وشاغل شدن

پی خیلی از تنشها وتشنجهارو به تنم مالیدم

خیلی سخت گذشت این چند سال

هنوزم سخته 

ولی دیگه داشتم تو این زندگی رسما دفن میشدم

الان هدف دارم

شادم

موفقم وبرای خودم کسی شدم

اونکه قرار نیس تغییر کنه

من حتی تو خونه هم بودم وبابیرون هیچ ارتباطی نداشتم

بازم روزبه روز محدود ترم میکرد

گاهی میگفت کاش میشد بزارمت توی گاو صندوق تا خیالم راحت بشه😐😐😐

یا میگفت کاش میشد بکشمت ودفنت کنم تا خیالم راحت بشه دیگه نگاهی روت نخواهد بود😐😐😐

این حد از بیماری رو من نمیتونم خوبش کنم

ولی میتونم خودمو قوی کنم واز زندگیم بیرونش کنم

چون دوتا بچه دارم

فعلا دارم میگذرونم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

به نظرم هر کسی نسبت به موقعیت‌های خودش میتونه زرنگی رو معنا کنه من توی جایگاهه خودم زنه زرنگ رو زنی میبینم‌کا مستقل باشه.ضعف نشون نده ‌.قوی باشه زبون داشته باشه و زیر بار حرف زور نره .واسه خودش درآمد داشته باشه.خانمه خودش باشه .

من مجرد بودم جایگاه اجتماعی خیلی خوبی داشتم مستقل بودم .شاغل بودم.کلا یه پکیج خیلی خوبی بودم اما الان از اون دختره مستقل و پرشور و اجتماعی چیزی نمیبینی‌

زنی که هیچ کاری نمیکردادای مستقل ها رو در نمی‌آورد ولی تموم افسار زندگی به صورت زیر پوستی دستش بود

کاری که ملکه های توفیلما میکنن 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

باور کن همین الانشم سرراهم حق ندارم از فروشگاه یه ماست بخرممن با درس خوندن وشاغل شدنپی خیلی از تنشها ...

وای عزیزم برادر شوهر منم اینجوریه،بنظرت این بیماریه ،اخه اون اسمشو میزاره غیرت

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘

کآش من‌میتونستم اینجور باشم .همین الان با شوهرم‌بحثم شد میگه چرا انقدر غر میزنی

خوب میکنی غر بزن

مثل من ساکت و صبور باشید خیانت میکنه بهت 

سلیطه بازی بهتره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺