2777
2789
عنوان

زرنگترین زنی ک دیدین چیکار میکرد ک زرنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 144 پست

جاری م تو خونه باباش حتی ماشین نداشتن و توی شهر خودشون هم آدرس ها رو بلد نبود از وقتی ازدواج کرد با برادرشوهرم همش سفرهای خارجی و ... و جوری رفتار میکنه انگار اینا براش خیلی کمه و اصلا جذابیت نداره و شوهرش همش در تلاشه که راضی ترش کنه 

مامانم مثل یه مرد بعد فوت پدرم پشت من و برادرام وایساد حتی بیشتر از یه مرد الهی پیش مرگش بشم🤲

با جمله آخر حرفتون که گفتین اگه اتفاق بیوفته مادرتون ویران میشن

معجزه کن صبر مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم که الان میلیاردر شده البته جدا از زرنگی بشدت بشدت بشدت خسیسه و گدا صفته آخرش یه عروس میاره پو ...

وای مث صابخونه ی ما ایقد خسیسه بعد از اونور عروسش پولاشو خرج میکنه

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘

تعریف میکردن قد یه نیمه باقالی تریاک تو چایی حل میکرد میخورد و از صبح تاشب تو شالیزار یه نفس کار میکرد تو زمان خودش یه پا مرد بوده برا خودش 

فصل مرکبات چینی هم تانوک درختا بالامیرفته 

والا خودم زرنگترین زنی ام که دیدم

بایه شوهر پارانوییدی که اجازه لبخند هم نمیده

شدم مدرس ریاضیات ویه آدم تقریبا موفق

اینکه این مورد درکنار همسر من محاااااال بود

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
والا خودم زرنگترین زنی ام که دیدمبایه شوهر پارانوییدی که اجازه لبخند هم نمیدهشدم مدرس ریاضیات ویه آد ...

چ خوب موفق باشی عزیزم

خوش به سعادتشون .و منی که آرزو دارم تنها تا سره کوچه برم از فروشگاه یه ماست بخرم

شوهرت نمیزاره؟بد دله؟

پست منو بخونبالاتر

خوندم و اتفاقا خوشحال شدم برای شما و یه حسرتی برای خودم تو دلم اومد.شوهر من‌نشون نمیده که اینجوریه ولی شدیدا هست ولی بازم من هنوز نتونستم‌خیلی تغییرش بدم .باور کن خیییییلی تلاش کردم‌تاحالا . ولی میگه خط قرمزمه زن کار کنه یا خیلی مستقل باشه . واقعا خیلی سخته .