2777
2789
عنوان

زرنگترین زنی ک دیدین چیکار میکرد ک زرنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 144 پست
باور کن همین الانشم سرراهم حق ندارم از فروشگاه یه ماست بخرممن با درس خوندن وشاغل شدنپی خیلی از تنشها ...

خدا قوتت بده عزیزم . شوهر من اگه بگم میخوام درس بخونم میگه طلاق خخخخخ.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاریم

همیشه سرش تو کار خودشه اصلا تو کارای بقیه دخالت نمیکنه 

از هیچکس سوال شخصی نمیپرسه تو جمعی که همهه غیبت می‌کنن اون سکوت می‌کنه 

از کارایی که انجام میده به هیچکس نمیگه 

مثلا پول پس انداز کنه طلا بخره 

از خانه داری هم که دیگه نگم 

از رفتارش با شوهرش بگم 

یه جوری رفتار می‌کنه که شوهرش روز به روز بیشتر عاشقش میشه 

هیچ موقع بی احترامی نکرده به مادر شوهر و خواهر شوهر 

منم سعی میکنم مثل اون رفتار کنم 

باور کن همین الانشم سرراهم حق ندارم از فروشگاه یه ماست بخرممن با درس خوندن وشاغل شدنپی خیلی از تنشها ...

خیلی قوی هستی گلم 

امیدوارم روز ب روز بیشتر پیشرفت کنی

متاسفانه خانما اولش ذوق میکنن و فکر میکنن از علاقه و عشقه ،

ولی این مردا نه تنها مرد زندگی نیستن و حمایت ندارن ، بلکه تو اون زندگی مشترک میشی تنها ترین آدم ..

مگراینکه خانم خودش علاقه داشته باشه ب چنین بردگی

وگرنه زنی مثل شما دوام نمیاره

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

جاریام به خونم تشنه هستن چون غیبت نمیکنم پشت خانواده شوهر

اخرش بده میشی منم ولی همینطوری ادامه بده 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

به نظرم هر کسی نسبت به موقعیت‌های خودش میتونه زرنگی رو معنا کنه من توی جایگاهه خودم زنه زرنگ رو زنی ...

بخشید  گلم منظورت از اینکه ضعف نشون نده چی هس 

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘

وای عزیزم برادر شوهر منم اینجوریه،بنظرت این بیماریه ،اخه اون اسمشو میزاره غیرت

بله 

اینها پارانویا هستن یعنی پارانویید دارن

البته هرکس تا حدی

شدید ضعیف ومتوسط دارن

من دوسال بیشتر هست مداوم مشاوره میگیرم تا بتونم از پس وضعیتم بربیام

۱۵ ساله متاهلم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
مادرشوهر من.جوری حرفو میپیچوند و خودشو مظلوم و آرام نشان میداد ک کسی نمی‌دانست می‌گفت فرشته س. با ای ...

مادر شوهر و خواهر شوهر منم همینن،

اخر عاقبتش چی شد؟ خیر دید؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

مامانم مثل یه مرد بعد فوت پدرم پشت من و برادرام وایساد حتی بیشتر از یه مرد الهی پیش مرگش بشم🤲

الهی سایه گرمش همیشه پناه زندگیتون باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوب میکنی غر بزنمثل من ساکت و صبور باشید خیانت میکنه بهت سلیطه بازی بهتره

من‌سلیطه نیستم اصلا ولی بچه اذیت میکنه به بچه غر میزنم .به خودش جرات ندارم چیزی بگم جرم میده ولی یه وقتهایی اگه نسبت به یه چیزی یه اعتراضی کنم میگه غر میزنی . خدا شاهده ۳ماه یخچال خراب بود  کلا آف کرده بودم .یه یخچال خیلی کوچیک دارم از اون کوچیکه استفاده می‌کردم. به نمیگفتم اون و درست کن چون میگفت غر غر نکن . آنقدر تا میام حرف بزنم میگه زنه غرغرو هستی خودمم فکر میکنم هرچی میگم‌میشه غر