2777
2789
عنوان

زرنگترین زنی ک دیدین چیکار میکرد ک زرنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زرنگ ندیدم تا حالاولی اسکل دیدم که همه رو دوست داره جز خانواده خودش باورهای مسخرش باعث شده خانواده ش تو عذاب باشن اون خانمهایی هم که به جایی رسیدن حاصل ازدواج با شوگر ددی و خوردن مال مردم بوده نه زرنگی

پر انرژی باش 

شیک و آراسته باش

بیشتر گوش بده تا حرف زدن 

تو هیچ چیزی دخالت نکن و نظر نده تا چیزی ازت نپرسیدن

با همه بگو و بخند ولی همه رو زیاد نزدیک خودت نگه ندار

حالا بگو خودت کدومو انجام میدی؟ هیچکدوم🤣🤣🤣

شاید اگه چن ماه پیش بود میگفتم خودم ولی نزدیک سه ماه داره میشه انگار بستنم به گوشه خونه میرم بیرون سر کلاس باشگاه سرکار ولی فکرم همش تو اتاقمه که زودتر برگردم کاملا کلافه شدم 

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
پر انرژی باش شیک و آراسته باشبیشتر گوش بده تا حرف زدن تو هیچ چیزی دخالت نکن و نظر نده تا چیزی ازت نپ ...

دوتا اولی رو تا حدودی هستم

تعلیق شدم تازه وارد نیستم،نی نی سایتی های عزیز محتاج دعاتونم😘😘