2777
2789
عنوان

شوهرم به خواهرش و مادرش ماهی هفتاد میلیون میده🥲😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6502 بازدید | 143 پست
ای خداااا شکرت چقدرمیدن نگفتن؟

اندازه ای هست ک یه سفر خارجی بریم و برگردیم.(البته حواسمون باشه ک جنس خوب بخریم و تا حد امکان از موتوری جنس نگیریم)فک کنم ۵۰۰ تومنیا رو نفری یه میلیون بدن 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میگید ۷۰ فقط خرج مادر و خواهرش می‌کنه بعد من با دوتا بچه ماهی ۱۵ تومن حقوق که ۷ تاش قسطه میگذرون ...

تو رو خدا اینقدر ساده نباش 

به بودن کنار هم شکر کن 

شرط میبندم اسی الان دلش میخواد جای تو باشه 

ول کن این حرفا رو 

خدا شوهر و بچه هاتو سلامت نگه داره و تن خودت سالم 

خوشبخت ترینی و خبرنداری ... ول کن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
۷۰ چیزی نیست درسته اما هیچ عقل سلیمی نمیاد وقتی خودش زنو بچه داره آینده داره بده به خواهرش مگه به عن ...

شاید باورت نشه ولی بابام اینکارا زیاد می کرد

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
شاید چون ایران زندگی میکنیم

هعی

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اسی مادرشوخرت بگو دخترش ک تو بیمارستان عوض کردن پیدا کردی تو نی نی سایت . خیلی مشتاقم مادر گلمو براد ...

دهنت سرویس😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
اره گلم حق باتوعه منم درواران مجردیم و ۸ سال اول پر‌کمبود و عقده بودم شاید حق با توعه واقعا ولی من و ...

ببین دلخور نشو مگه اینکه شوهرت عقلش سالم نباشه این کارو کنه حرف من کلی بود خطاب فقط به شخص شما نبود اگر ناراحتتون کردم قدرت اینو هم دارم که عذر خواهی کنم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

سلام خوبی؟ 

منم مینا 

من تازه پدر و مادر واقعیم رو پیدا کردم

اونا پدرشوهر و مادرشوهرتن

منو ب شوهرت معرفی کن

منو یک خانواده دیگه بزرگ کردن

تازه فهمیدم بیمارستان منو اشتباهی داده ب اونا

اندازه ای هست ک یه سفر خارجی بریم و برگردیم.(البته حواسمون باشه ک جنس خوب بخریم و تا حد امکان از موت ...

الان لنگم واقعاواس مایه میلیونه چقدرمیدن یعنی؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤