2777
2789
عنوان

شوهرم به خواهرش و مادرش ماهی هفتاد میلیون میده🥲😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6501 بازدید | 143 پست
امضاتو

😂😂😂 وقتی میگه ب خره میگن از یک تا نه بشمار  مام داریم اعداد رو می‌شماریم   دیگه یعنی ما خریم 🤣🤣🤣 وای منم قربانی شدم 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بعضیا هفتاد میلیون رو اینقدر زیاد و غیر قابل دسترس می بینن آخه؟!

ولی اسی شوهرت کمک کنه ولی یکم کمتر

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
من واقعا ناراحت میشماصلا متوجه نمیشم تا از زندگی کسی خبر ندارن چجوری انقدر راحت دیگرانو قضاوت میکنن ...

واقعامیگم ۱۰ت بهم قرض میدی حماممودرست کنم الانم آب گرم کردم بیرون حموم کردم اینقدرسردبود

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
آدما به اندازه کمبوداشون حرف میزنن

اره گلم حق باتوعه منم درواران مجردیم و ۸ سال اول پر‌کمبود و عقده بودم شاید حق با توعه واقعا ولی من واقعا به راهنمایی نیاز داشتم همین

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

چرا بعضیا هفتاد میلیون رو اینقدر زیاد و غیر قابل دسترس می بینن آخه؟!ولی اسی شوهرت کمک کنه ولی یکم کم ...

۷۰ چیزی نیست درسته اما هیچ عقل سلیمی نمیاد وقتی خودش زنو بچه داره آینده داره بده به خواهرش مگه به عنوان قرض

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید