2777
2789
عنوان

شوهرم به خواهرش و مادرش ماهی هفتاد میلیون میده🥲😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6042 بازدید | 143 پست
چرا فکر میکنید خیلی هست ؟ بله شاید برای قشر متویط جامعه خیلی باشه اما برای متوسط بالا نه ، کاسب ها د ...

آره واقعا راست میگین ولی  فک کن این ۷۰ میلیون تومن میشه حقوق ده ما کار یه نفر  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷۰ میلیون واقعی یا کیکه راستشو بگو 🤠🤠🤠

من چرا نکته اماتو نفهمیدم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

اینکه چیزی نیس شوهر من هفته ای ی بار ب مامانش اینا ۷۰ میلیارد میده تازه با گونی پول نقد میبره سر راه ...

منی که کاربریتو دوست داشتممممم😅🤦🏻‍♀️

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

من چرا نکته اماتو نفهمیدم

امضاتو

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

آره 😁😁😁نصف شبی توهم زده آخه کدوم آدم دیوونه ماهی هفتاد میلیون میده به خواهرش ؟🤣🤣🤣🤣

بعد یکی دیگه م میگه ۷۰ تومن که چیزی نیست :(

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊