2777
2789
عنوان

به خاطر یه مسئله تو گذشته همسرم قهر کردم از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 185 پست
کی این اتفاق افتاد؟؟؟یعنی چندسال پیش؟؟ یا جدیدا افتاده؟؟ دختره چقدر دیوانه بوده اخه

چند سال پیش

سال ۹۸

خودشو نکشته ها

سرش گیج رفته افتاده

از بغل نرده پرت شده 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

به این فک کن که همسرت اگه میدونسته این اتفاق میفته هیچوقت اونکارو نمیکرده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خیلی زن با وجدانی هستی خیلییی🙂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

نمیدونم چی بگم …

راستش منم شوک شدم

اگه من جای همسرت بودم هیچوقت خودمو نمیبخشیدم

خانواده ی دختره چطور کاری باهاش نداشتن ؟؟

درسته نقش کستقیم نداشته ولی خب عامل شروع قرص خوردنا و … همسرت بوده ..

باهاش دعوا کردم خلاصه امروز صبحبعد برگشت گفت تقصیر من نبود،از اون روز هزار بار خودمو لعنت کردم،ولی ت ...

شوهرت چه تقصیری داره

دختره سه پیچ شده

شوهرت که عاشقانه نبوده باهاش یهو بگه تموم

اون دخترم اگه میخواست تو اون سه سال میفهمید هیچ جایی نداره

حرف عادی که اشکالی ندارهمنم با همکلاسیام درحد فلان استاده چی گفت و چی جزوه داد حرف میزنم بالاخره ادم ...

اینا همکلاسی نبودن

اکیپ دوستی بودن صرفا

و من بهش میگم خب دختره که میدیدی حس داره خودت میگفتی آقا تمومش کن و دیگه حرفم باهاش نمیزدی

تو که میدیدی افسرده اس حساسه بیخود کردی دامن زدی به احساسش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ببین عزیزم‌سرنوشت دست خداست خدا دختر خانوم رو رحمت کنه شاید واقعا قسمت اون دختر خانومه اینطوری بوده....

اگر حالا بخاطر اون سرگیجه و... هن اتفاق نمی افتاد فرداش برای اون اتفاقی می افتاد چون دیگه خدا سر نوشت هر کس رو جوری رقم زده

معلومه که مقصر نیس وقتی یه پسری باهات قرارنمیذاره باهات نمیاد بیرون یعنی چی مگه بهش قول ازدواج داده بوده پاشو خودتو جمع کن این چرت وپرتا چیه تو یه زنی باید قوی باشی 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.