2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی به منشی دکتر بگی. برای بارداری و موارد ضروری جواب میدن. از دکتر هم سوال میکنن

مطب جواب نمیدن که. کسی نیست. کلا تعطیله. شهر ما اینجوریه. رفتیم درمانگاه دکتر اونجا هم گفت نمی‌دونم باید دکتر زنان ببینه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
متاسفانهIgMبالای ۱.۱یعنی عفونت فعال هس حتما اسرع وقت به پزشکتون نراجعه کنید سه ماهه اولی؟

هفته اوّل ماه چهارم هستم. حتما شنبه میرم پیش دکترم

برای جنین خطر داره؟

متاسفانه چیز خوبی راحع بعش نشنیدم به خاطر همین حزو ازمایش روتین قبل بارداری هس که اگه انتی بادی مادر نداره حتما واکسن بزنه 

ازمایش جای مطمئنی گرفتید؟ از کجا بیماری کرفتید؟

مطب جواب نمیدن که. کسی نیست. کلا تعطیله. شهر ما اینجوریه. رفتیم درمانگاه دکتر اونجا هم گفت نمی‌دونم ...

بعصی مطبا شماره همراه دارن که منشی جواب میده. مواقع ضروری هم مسیج میدی جواب میدن. ان شاء الله که برای شما و بچه تون خطری نباشه و یه نی نی سالم و شاد بدنیا بیاد

متاسفانه چیز خوبی راحع بعش نشنیدم به خاطر همین حزو ازمایش روتین قبل بارداری هس که اگه انتی بادی مادر ...

بله آزمایشگاه معتبر هست. نمی‌دونم از کجا گرفتم. یه سری تاول و دونه قرمز روی دست و پای منو دختر ۲۰ ماهم زده. دخترم هنوز شیر منو میخوره. اما پسرم و همسرم علایم ندارن

بعصی مطبا شماره همراه دارن که منشی جواب میده. مواقع ضروری هم مسیج میدی جواب میدن. ان شاء الله که برا ...

خیلی ممنون ❤️ انشاالله خدا خودش کمک کنه معجزه اش سالم به دنیا بیاد