2777
2789
عنوان

دقت کردین بعضی ادما خوشگل نیستن قیافشون تمیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دقیقا من دنبال اون تمیزیم. چهره م همین باشه. نه که خوشگلما ولی همین باشه

ولی تمیز باشه

ولی نیس

پوستشون همین الان لایه برداری شده انگار ، ابروشون همین الان مرتب شده انگار... 

بارسیدگیم نیس. ذاتیه

من روزی که ابروهامو مرتب میکنمم انقد صاف و صوف نیس، 

ناخنمو همییییشه ی خدا مانیکور میکنم و مراقبت میکنم ولی یه ناخن معمولیه تمیزو شیک نیس😕

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

قشنگ میفهمم چیمیگی . پوست خوبی دارن صورتشون برق میزنه معمولا هم خیلی سفیدن . تیپ رو ب مد میزنن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

قشنگ میفهمم چیمیگی . پوست خوبی دارن صورتشون برق میزنه معمولا هم خیلی سفیدن . تیپ رو ب مد میزنن

من حتی دیدم کک و مک داره لک داره ولی تمیزی پوستش داد میزنه، آدما اصیل اینطورین. 

مثل خونه ای که لوکس نیس ولی اصیل و تمیزو مرتب و باکلاسه

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
من حتی دیدم کک و مک داره لک داره ولی تمیزی پوستش داد میزنه، آدما اصیل اینطورین. مثل خونه ای که لوکس ...

ارهه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜