2777
2789
عنوان

شوهرم دعا برام درست کرده

111 بازدید | 19 پست

من و شوهرم تامرز طلاق رسیدیم و برگشتیم الانم یکسری مشکلاتی داریم

اینو میدونم که خونوادش دستی تو دعا واینا دارن یکبارم یه دعا پیدا کردم بنام منه زبون بند درست کرده بودن

ولی شوهرم همیشه خودشو نشون میداد خرافاته واینا

تاکه امروز پاشدم دیدم گوشه اتاق خواب نصف دیوار یچیزی که به رنگ قرمزی میزنه پاشیده شده

وفهمیدم کارشوهرمه چون اصلا کسی نیومده خونمون

ووقتیم بهش گفتم خیلی راحت گفت کار بچس اینطور دیوارو کثیف کرده و بیخیال شد بالاخره اگه کارش نبود پیگیر میشد چون خیلی تابلو بود آب بوده که روش دعایی یاچیزی خونده شده و آب پاش شده به دیوار نمیدونمم چه آبیه که به نارنجی وقرمزی خیلی خیلی کمرنگ میزنه

خیلی اعصابم خورده اخه چراباید شوهرم همچین کاری کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم بگم هنوزم مشکلاتی تو زندگیمون داریم یعنی اینکارارو برا جذب محبت و رفع مشکلاتمون میکنه؟ اخه باعقل جور درنمیاد یعنی میره چیزی درست میکنه ک زندگیش بپاشه ؟

ببخشید قصد ترسوندنت رو ندارم ولی شاید خون جنازه بوده مخصوصا جوون ...شنیدم خیلی دعا درست میکنن با جنا ...

اصلا اصلااا نباید میگفتی اینو اینجا من الان همینطوریشم استرس دارم و حالم بده گفتن این جریان کمکی بهم نکرد بدتر حالمو بد کرد

چه خرافاتیهنترس تاخدا نخواد برگی از درخت نمی افتهیه حرز امام جواد بخر ببند به بازوت و نماز سروقت بخو ...

نماز سر وقت میخونم قران میخونم

ولی بدیش اینه که گل از خودی بخوری یعنی شوهر ادم بره برا زنش دعا درست کنه

اصلا اصلااا نباید میگفتی اینو اینجا من الان همینطوریشم استرس دارم و حالم بده گفتن این جریان کمکی بهم ...

خب چرا تاپیک میزنی پس ؟

ممکنه هر کسی چیزی که شنیده رو بیاد بگه 

نگران نباش یکی از کاربرا گفت زعفرونه

شنیدم دعا ها رو معمولا با زعفرون رو کاغذ مینویسن،که بعد بشه شست وبه خورد طرف داد،وهم اینطوری تو گوشه ...

خداکنه زعفرون باشه اینجا یکی گفت خون مرده

خیلی حالم بد شد

اصلا اصلااا نباید میگفتی اینو اینجا من الان همینطوریشم استرس دارم و حالم بده گفتن این جریان کمکی بهم ...

نترس،زعفرونه،اگه دنبالش باشه واقعا،الان تو غذات یا جاییت یا شربت و...هم ریخته،ولی کلا خرافاتن،دعا نویس واقعی الان نیست

نماز سر وقت میخونم قران میخونمولی بدیش اینه که گل از خودی بخوری یعنی شوهر ادم بره برا زنش دعا درست ک ...

شاید به خیال خودش میخواد مهر و محبتتون بیشتر شه 

شایدم سرکه بوده که باعث دفع انرژی منفی میشه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ