2777
2789
عنوان

لحجه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 46 پست
چیش خوبه خواهر مِری نِمری نوموخوری اینا چیش قشنگه🤦🏼‍♀️😂

وایی اینو گفتی یادنگهبان مهمانسرا افتادم چند وقت پیش ها. اونجا بودیم  داشت مشهدی باهام حرف میزد من تقریبا ی چیزهای متوجه شدم آخرش حواسم نبود چی میگه منم هی بله بله تمومش کردم آخرش درست کرد حرف زدن شو گفت خواهر دارم میگم با ماشین نرو سمت حرم شلوغه😂😂😂😂گفتم آره فهمیدم خیلی با اعتماد به نفس بالا کم نیاوردم چپ داشت نگاه امدمیکرد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم باز عاشق لحجه شمالی ام 🥲😂جدی ؟ 🤭🫢مرسییییی ذوق *

اره بامزس منم دوسش دارم 🥲🤣

اره بچه ها تو سایت میدونستن دنبال یادگیریش بودم و یاد هم گرفتم 🤣🤦🏻‍♀️

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم مال کلمات به خصوص خودمونه😂مثلاً انا یا سرکن انگاری ما اینا رو میگیم خیلی برامون عادیه ولی بقی ...

اره دقیقااا 

یا بده مو 🤦🏼‍♀️😂

یا ولوم کن 

اینارو از دهنم یهو در میره 😂

بین خودمون خانواده که کلا مشهدیه 

ولی بیرون اصلا 

بابا تو بخوای به حرف ملت زندگی کنی باید بری زیرزمین خونتون خودتو زندونی کنی که یه وقت یه عده نگن خزی ...

وای اره مثلا میگی مشهد 

میگن او اونجا همه خز و خیل و گاو چرونن 🤦🏼‍♀️😂

ولی حرفت قشنگ بود 🥲

وای اره مثلا میگی مشهد میگن او اونجا همه خز و خیل و گاو چرونن 🤦🏼‍♀️😂ولی حرفت قشنگ بود 🥲

به ما ترکا هم همینو میگن و من وقتی این حرفارو می‌شنوم بیشتر دلم برای تهی بودن طرف میسوزه😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به ما ترکا هم همینو میگن و من وقتی این حرفارو می‌شنوم بیشتر دلم برای تهی بودن طرف میسوزه😅

من خودمم طرف مادریم ترکن و عاشققققققق زبون ترکی ام ببین خیلییی دوسش دارما اصن زیاددد😂😂😂

من خودمم طرف مادریم ترکن و عاشققققققق زبون ترکی ام ببین خیلییی دوسش دارما اصن زیاددد😂😂😂

😍😘

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وای وای🤦🏼‍♀️😂مِخی بِری حرم ؟😂اینو نگفت ؟😂😂

نمی‌دونم چی می‌گفت 😂من مثل آدم آهنی بله بله میکردم بچه مو دو. دستی چسبیده بودم خیلی خورد ذوقش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم