2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 120735 بازدید | 1157 پست
بیماری داره چون گرما زده شد رفت تو کما چون نباید بهش استرس وارد بشه هر شرایطی که براش استرسه باید دا ...

یا خود خدا

این دنیا خیلی عجیبه و ادم فکر میکنه فقط خودت در بدترین شرایطی ولی وقتی با مشکلات بقیه مواجه میشی میبینی که نه....

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر و توان مضاعف بده الهی که بزودی از مشکلات عبور کنی و به راحتی و خوشی برسی خواهری

اگر وقت و شرایط داری ، حرفهای از اون دنیا رو یادداشت کن ، جالبه ب نظرم ، هر چند از نظر شما سخته شرایط

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر عزیز من تا دوازده صفحه از تاپیکت رو خوندم و خیلی باهاش اشک ریختم‌. خودم یه پسر مریض دارم و ب ...

اره نفرینام سریع جواب میده چون از ته دل شکستم نفرین میکردم😔ولی اون واقعا پشیمون بود و خوب شده و واقعا پشتم بود هوامو داشت گفت می‌فهمه اشتباه کرده همش میگف ببخشمش گفت زینب من از دعات میترسم نفرینم نکن چون هر دفعه ک نفرین کردم می‌گرفت بالاخره خودش از اشک و نفرینم ترسیده بود و اینکه فهمیده بود ک چقد ب خاطرش خودمو عذاب دادم چونکه دوسش دارم و خودشم واقعا بی عقلی کرد بچگی کرد ما سنی نداشتیم ک ازدواج کردیم بچه آوردیم افتادیم تو چشم مردم زندگی نزاشتن برامون.. از خدا می‌خوام کمک کنه ببخشمش 😮‍💨

عزیزم برای جابه جایی خونه چی ؟ اصلا دعایی بلدین که معجزه کنه برام

عزیزم سرچ کن روضه حضرت مسلم برای خانه. 

خیلیا گفتن معجزشو دیدن. 

هر شنبه باید چند نفر بشید دور هم. یا همون اهالی خونه. یا مداح بیاد. یا ویس روضه. 

ختم ۱۴ هزار صلوات برای ایشونم عالیه

شوهرتون توی زندگی با شما ادم بدی بود یا خوب

یه مدت خیلی باکاراش عذابم داد بچگی کرد بی عقلی کرد منم هی اشک ریختم رنج خوردم ۹ ماه قبل اینکه تصادف کنه کلا عوض شد و زندگیمون خوب بود اونم پشیمون بود از کاراش و همش ازم میخواس ببخشمش واینکه دست خودش نبودی بچگی کردی بی عقلی کرده در هر صورت بچه بدی نبود ولی بعضی جاها فریب خورد ب خاطر جوونی بی عقلی کرد عذابم داد مگرنع بچه بدی نیس

اره نفرینام سریع جواب میده چون از ته دل شکستم نفرین میکردم😔ولی اون واقعا پشیمون بود و خوب شده و واق ...

اول تشکر میکنم که اینطور هوای شوهرتو داری خدا خیرت بده. 

دوم . بازم صبور باش برای درمانش...

یا خدا ینی هنوز نبخشیدین؟ چه دلی داره واقعا ...

نبخشی خدا همینطور برات سختگیر میشه. 

بچه ها همین الان شوهرم از خونه بابابزرگش اومد خونه بابابزرگش روبه رو خونه مادزشه ما چند وقته خونه مادرش هستیم رفت اونجا خواب رفت وقتی اومد دوباره با گریه گفت مامان تو خواب بابا بهم گفت محمد حسین نگا دستتو ببین دستتو سالم سالمه دیگه چی میگی دیگه نگو فلجه نگا خوبه دیگه هیچی نگو 

اگر وقت و شرایط داری ، حرفهای از اون دنیا رو یادداشت کن ، جالبه ب نظرم ، هر چند از نظر شما سخته شرای ...

عزیزم ایشون کما بوده

نرفته عالم برزخ که اون دنیا رو ببینه

هرکی میره کما اون دنیارو دیده ؟ 

ازش بپرس اون دنیا چجوری بوده

مغزش به حافظه ش سرک میکشه . چون هنوز کاملا سلسله اعصابی که باید روی هشیاری و اندامهاش باشه بهبودی کامل پیدا نکرده

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
یا خود خدا این دنیا خیلی عجیبه و ادم فکر میکنه فقط خودت در بدترین شرایطی ولی وقتی با مشکلات بقیه موا ...

قربونت برم عزیزم مرسی ک همدردی می‌کنی.. اینطوریه ک ب هر مرحله ک میرسم خداروشکر میکنم .. خیلی بابت بیماری بچم از خدا ناراحت بودم ولی وقتی کسایی ور دیدم بچه هامون معلولن یا عقب افتاده خداروشکر کردم همش که بچه من از نظر ظاهری سالمه و واقعا به شدت باهوشه تمام آدما از آشنا بگیر تا غریبه همه دوسش دارن اصلا ستارش برا غریبو آشنا شیرینه