2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 103807 بازدید | 1031 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چکاره هست

حالت اینا هس ک دعا می‌کنند ولی دعا نمیکنه من خودم سه چهار بار رفتم پیشش حضوری خیلی خوب بود واقعا حتی میگ چندتا بچه و  چه چیزایی داخل زندگیت پیش میاد اما رایگان انجام میده بعد   فک کنم باید ببینتش یا عکسشو ببینه ک بشینه براش میخوای ی امتحان کن شاید جواب گرفتی

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   

خدا شفای عاجل بده علاوه بر توصیه دوستان بهش قوت قلب بدید بگید طبیعیه خب ضربه شدیدی خوردی بخاطر اون هستش و شوکی ک وارد شده خوب میشه کم کم شوهر خواار منم ضربه مغزی شده بود ولی کما نرفته بود ی مدت گذشت هوش و حواسش سر جا اومد

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

اسی واقعاً راست میگی میشه از گچ شوهرت عکس بذاری

گچ نداره که بدنش پلاتینه گچ نداره اگه میخواین از بخیه هاشو از سوراخای ریه اش از لوله ای ک تو ریه اش بود عکس بزارم

اسی بحق همون شش ماهه 😭😭😭😭😭شوهرت وهمه بیماران خوب بشن عذاب ودردنکشنخواهری میکنی درحقم؟هروقت رفتی ...

عباس عبدی

همینکه صلوات نذرش کنی دعا نذرش کنی کافیه من ک خیلی ازش معجزه دیدم امید وارم شما هم ببینی 

دوست عزیز ، گذرا پست ها رو خوندم. ان شا..شما هم تو زندگی پیش رو ،محکم و استوار و موفق باشید فقط چون ...

مرسی گل به خاطر این که خوندین ووقت گذاشتین تایپ کردین 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

باشه عزیزم انشالله

من برانامه های زندگی پس از زندگی رودیدم باتوجه به همسرت بنظرم اول تجربه ی اقای حسین صاحبی فصل پنجم و تجربه خانم راحله خمسه فصل چهارم رو دانلود کن وببین چون بیشتر شباهت به شرایط همسرت دارن

لایک نکنید .توروخدا