2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 121245 بازدید | 1162 پست

عزیزم یه سری چیزا که گفتن مثلاً  زن و بچه این چیزا که تعریف  میکنن توهمه بهرحال تصادفش شدید بوده مغزش آسیب دیده 

طبیعیه تا بخواد از اون حالت خارج  بشه بهش فرصت بده کم کم بهتر میشه دکتر خوب ببرش 

انشاالله زودتر خوب بشن🤍🦋

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همش غصشو میخورم چون عاشقشم 😮‍💨ولی داییش هی سر به سرم گذاشت گفت داره اعصابت خورد میشه فک کنم زین ...

تو چه زن خوبی هستی براش بهشت برین نصیبت بشه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
هر چی تلویزیون نشون میده دلیل بر درستیش نیست اول به عقل باید رجوع کرد

تجربه های نزدیک به مرگ...

تو همه کشورا هست و در موردشون تحقیق میشه

با نشونه هایی ک کنار هم میزارن حقانیتشون ثابت میشه.

مثل اینکه تجربه گری خونواده شو دوستانشو تو حال خاصی مراسم خاصی میبینه و حرفاشونو متوجه میشه، وقتی برمیگرده و به مرور یادش میاد و تعریف میکنه، دقیقا همون اتفاقا افتاده، یعنی اون وقایع رو کامل دیده...

برنامه ای هم ک از تلوزیون پخش میشه، مجری و سازنده برنامه برای نشستن پای حرف یک تجربه گر ماجرا رو‌از زوایای مختلف بررسی میکنه، ازقبل با همه اطرافیان اون فرد صحبت میکنه، چند بار و تو فاصله زمانی و مکانی مختلف ماجرا رو ازش میخواد تعریف کنه تا در صورت تناقض گویی متوجه دروغ بودن اون بشه، نشونه هارو کنار هم میچینه و اگ مطمئن شد بعد برنامه رو ضبط میکنه با حضور اون تجربه گر.

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
تجربه های نزدیک به مرگ...تو همه کشورا هست و در موردشون تحقیق میشهبا نشونه هایی ک کنار هم میزارن حقان ...

ول کنید تروخدا 

بعضیا فکر می کنن همه چی رو می دونند علامه دهر هستن با توضیحات دیگران هم عوض نمیشن 

اتفاقا پافشاری روی حرف خود نشونه نادانیه و مطمئن باشید کسی که مطمئن نیاد یه چیزی میگه که خودشو متفاوت نشون بده اصلا چیزایی که شما نوشتین رو نمیخونه

من نمی دونم واقعا این تجربیات پس از مرگ تا چه حد درسته ولی 

به خودم اجازه نمیدم بگم عقلتونو به کار بندازین درست نیست . 

تجربه جهل ساله من اینو بهم میگه که دنیا خیلی خیلی بزرگتر از عقل کوچک ماست و هرچیزی امکان‌پذیره

خواهشا آدمهایی که ادعای دانستن دارند رو ایگنور کنید بحث تاپیک به بیراهه نره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

اسی جان خیلی خوشحالم که همسرتون پیشتون هستند 

زندگیتون پر از عشق 

آن سالها تا ابد در صحت باشید 

حالشون کم کم خوب میشه عزیزم 

یکسری علائمی که دارند طبیعی هست 

صبوری کن فقط 

لطفا از سلامتی همسرت باخبرمون کن

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بچه ها من ۳ سال پیش خونریزی مغزی کردم هیچی یادم نیست...  بیمارستان هیچکدوم یادم نمیاد...وحشتناک بودم پوشک م میکردن با سرنگ آمپول غذا میدادن هیچی یادم نمیاد اینا رو اطرافیانم میگن...حتی میگن خیلی حرف میزدی...واقعا نمیدونم خدایا....چه حکمتی....الان بعد ۳ سال خداروشکر خوب شدم حتی داروهام کلا دکتر قطع کرد... فقط یه آنژو مغز مونده....اسی شوهرت لوبل ۵۰۰میخوره؟من تا ۲سال میخوردم قرص تشنج.....

ایشالله سلامتی بزودی بدست میاره،....🤲استارتر مواظبش باش هواشو داشته باش...اون دست خودش نیست....

گناه داره دوسش دارم خیلی تلاش کرد تاخانوادمو راضی کنه منم بخوام ترکش کنم دوباره می ره سمت خودکشی که

اگه خانوده پدری یا مادریش سابقه خودکشی داشته باشن خیلی امیدی نیست که کامل خوب بشه ولی اگه فقط بعد از این حادثه خودکشی کرده به احتمال زیاد تحت نظر روانشناس با تجربه خوب میشه