2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 94188 بازدید | 902 پست
به نطر من خواب واقعیت محضه مگر اینکه شرایطش فرق کنه روح مقید به زمان و مکان نیست و میتونه هر جای بره ...

یکی ازدوستای منم توخواب جهنمودیده بودخواسته لودببینه چطوریه پاشوتوخواب زده بودتواتیش صبح که بیدارشده بودپاش سوزش شدیدداشت من به باربرای حاجتم هزاربا اللهم العن معاویت ابن ابوسفیان گفتم ازحضرت علی حاجت خواستم توخواب نان جودیدم میفروشن من ازروی زمین یکی ازروی زمین برداشتم خوردم دیدم گازش زده بودن توخواب نان جوبودولی طعمش مثل باقلواشیرین شیرین بودبعدازبیداری حالم به هم میخوردانگارتوواقعیت باقلوادلموزده بودازبس شیرین بود

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی امیدوارم رفته رفته حال همسرت بهتر بشه 

و خدا بهت صبر بده همراهی همچین مریض هابی سخته ولی صبوری کن و توکل

من پدرم بخاطر ضربه شدیدی که به سرش وارد شده بود از دست دادم 3/4 روزی توی ای سیو بود با ضریب هوشیاری پایین 

توی این مدت همش میگفتم بی تابی نمیکنم بابام بین این دنیا و اون دنیا گیر کرده و چون آدم خیلی خوب و دستکاری بود تصمیم گرفتم بی تابی نکنم و بهش گفتم بخاطر ما گیر نکنی 

همش فکر میکردم میاد و مارو میبینه 

نمی‌دونم این حرفام چقدر درسته 

ولی لطفاً اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه خیلی دوست دارم بدونم نمی‌دونم تصمیم درستی گرفتم یا نه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
شماهم الان امیدوارش کردی بعد رهاش کنی حالش بدتر میشه دوست عزیزرهاش نکن گناه داره

آره می دونم دوسش دارم نمی تونمم رهاش کنم ولی می دونم باآیندم دارم بازی می کنم باانتخابش

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

عزیزم از یه نفر که وارده بخواه براتون استخاره بزنه و نتیجش رو بسپار یه خود خدا و هر چی شد همونو انجا ...

نمی دونم به خداچی کارکنم ازخدا خواستم که هرچی خیره برام پیش بیاره اگه مشگلی وجودداره تواین وصلت هم برای من هم برای ایشون خداخودش مانع تراشی کنه واسه ازدواجم 

اینش طوری نیس خدا کنه از این حالت بچه بازیش در بیاد حرفایی میزنع آدم ناراحت میشه اصلا دست خودش نیس چ ...

درست می شه انشالله گلم 

سلام عزیزم

شرایط سختی دارین شما باید خیلی باهاش همراهی کنین، درکش کنین

من میخواستم بگم روانشناس ببرین حتی اگه شرایط نداره ویزیت انلاین بشین

اما بعد که فکر کردم دیدم پیشنهاد بدم یک ادم مومن به ملاقاتش ببرین

نمیدونم اصلا سراغ دارین یانه اما اگر تو فامیلاتون ادم اهل خدا دارین ازون بپرسین یک ادم مومن مخلص نعرفی کنه ازش بخواین ببره ملاقاتش ان شاالله همسرتون ارامش بگیره

البته روانشناس هم کمکش نیکنه با هیجانات زیادش کنار بیاد

ولی روانپزشک تنها فقط علائم کاهش میده دوباره عود میکنه چون خود فرد کمکی یاد نگرفته به خودش کنه

نه همش غصشو میخورم چون عاشقشم 😮‍💨ولی داییش هی سر به سرم گذاشت گفت داره اعصابت خورد میشه فک کنم زین ...

عشقتون پایدار عزیزم❤️❤️❤️اون فقط یک خواب بوده نگران نباش 

آن شالله شفای عاجل 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
من سال ۴۰۲ خودکشی کردم و به طور معجزه آسایی زنده بودم تا مدت ها خواب های عذاب آدما رو میدیدم اون دنی ...

چقدر خوشحال شدم که نجات پیدا کردم

خود کشی یا کشتن هر انسانی از بالاترین گاناهانه که بخشیده هم نمیشه و بازگشت نداره...

حتما کارهای خیلی خوبی کردی که لایق این شدی زنده بمونی

روانشناس با دکترا اعصاب.روان فرق میکنه؟

عزیزم روانشناس با صحبت کردن فرد رو توانمند میکنه تا بتونه مشکلاتش مدیریت کنه یا اگر اختلال روانی داره کاهش پیدا کنه

مغز و اعصاب مال مشکلات مربوط به سیستم مغزی و عصب شناختی بدنه، الان شما یقینا به خاطر ضربه به سر همسرت زیر نظر این دکتر هست، جراح مغز و اعصاب هم عملشون کرده

روانپزشک مربوط به بیماری های روانه که با دارو علائم کاهش میشده

در وهله اول نبر روانپزشک

روانشناس ببر اگر لازم باشه میگه در کنارش روانپزشک هم ببرین

تصادف کرد جوری که میخواستن ببرنش سرد خونه ولی علی اصغر امام حسین شفاش داد😔

یا حضرت علی اصغر(ع)😭

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

شاید ب حرفم بخندید ولی از طریق تلویزیون موزون رو پیدا کن یا اگه اینستا داره از اون طرق بهش پیام بدید

یا ببرش پیش این مشاوره‌ای مذهبی

😭😭😭😭برام دعا کنید 

هر چی تلویزیون نشون میده دلیل بر درستیش نیست اول به عقل باید رجوع کرد

شما یک قسمت از این برنامه رو نگاه کردید؟ 

چون اگر نگاه کرده باشید متوجه میشید که کاملا عقلی و علمی اثبات میکنه. چرا تصور میکنید کسانی که میبینند و باور میکنند بی عقل هستند؟ عجیبه که تصور میکنید صدها نفری که میرن برنامه و از تجربه مرگ موقتشون میگن دروغگو هستند، پزشکها و کادر درمان و خانواده هاشون دروغگو هستند، اینها به کنار، اسناد و مدارکی که کاملا ادعاشون رو تایید میکنه اونها رو چطور کتمان میکنید؟

جالبه که چند بار چند نفر دیدم تو این سایت مخالف این بار، هر بار پرسیدم که فقط یک قسمتشو نگاه کردی؟ گفتند نه! 

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀