2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 108430 بازدید | 1059 پست
تایپیکای قبلتو خوندم و تمام تنم لرزید و باهر غمت بغضم گرفت و گریه کردم. خدا برات معجزه کرد .نمیدونم ...

خدا کمکم کنه یه. دل پر صبر بهم بده...یه بار دیگه یه معجزه دیگه یه مغز کامل بده بهش

فقط اینم به من بگین چطور همه ی کسانی که میرن تو کما و اون دنیا اکثریت از یک تونل رد میشن؟چطور همه با ...

عباس موزون صد بار توضیح داده، کسی هست که محقق و مجری برنامست، ذهنی که دنبال شک باشه دلیل واسه قانع کردنش کافی نیست باید خودش تشریف ببره اونطرف 😄😉

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمی خوام ترکش کنم ولی خودکشیشو هیچ وقت بهم نگفت منم نمی خوام بگم این حرف وزدن توتحقیق می خوام خو ...

عزیزم از یه نفر که وارده بخواه براتون استخاره بزنه و نتیجش رو بسپار یه خود خدا و هر چی شد همونو انجام بده 

خدا کمکم کنه یه. دل پر صبر بهم بده...یه بار دیگه یه معجزه دیگه یه مغز کامل بده بهش

یکچیزی میگم میرم چن تاکامنت خوندم ک یکسری گفتن ببین کسی ک میره ت کما روحش ازجسمش جدامیشه میره اون دنیار میبینع اینک خیلیا گفتن مشکل مغز پیداکنه فلان کرده ن دقیقن اقات هرچی میگ رو رفته دیده و اذیته حتی بهش وجهنم افرادی ک دیده رو میتونه بگ کی جاش چطور بوده خدا دوستش داشته عمر دوباره بهش داده مامورد داشتیم بعد ازکما اومدن تعریف کردن جریانابعد چن ماه طرف فوت میکنه قبل مرگ رفته اون دنیارو دیده وبرگشته اقات هرچی میگ راسته کنارش باش ارومش کن ازچیزای ک‌دیده ترسیده چیز واقعیت هست ادما ت کما روح ازجسم جدامیشه میرع مث خواب مگ نمیگن طرف خوابه یعنی مرده اینم همون

سلام عزیزم برو تو پیج آقای موزون تو اینستاگرام و بگو بهش اون کارش با این افراد هست خیلی کمک کننده هست ان شاالله ولی شب ها براش قرآن بخون ،البته این رفتارش طبیعی هست به خاطر خروج روح از بدن هست ، ولی حتماً به آقای موزون پیام بده عزیزم 

دوستان عزیز کسانیکه دوست دارن بفهمن آدم وقتی میره کما چی میبینه حتماً حتماً تو گوگل سرچ کنن صوت شنود ...

بله من گوش دادم و واقعا عالیه 

اصلا خیلی از ماورا برات روشن میشه و خیلی درسها ازش گرفتم 

حتما منم پیشنهادش میدم که هر کسی بالای ۲۵ سال حتما گوش بده تا بدونه چه در دنیا و نهان میگذره

ببینید وقتی اکسیژن به مغز نرسه مغز یه سری توهمات ایجاد میکنه و این که تو کما چیزایی میبینن و میان می ...

علم ۲۵ مورده که تا الان فقط ۵ موردش برای آدم رو شده 

وقتی از کما برگشته داره اطلاعات از حرفها یا جاهایی میده که در حالت طبیعی اونجا نبوده و حتی خبر از حرفهای دو نفر اون سر دنیا یا یه شهر دیگه میده و اون دونفر تایید میکنن این با هیچ علمی بدست نیامده ولی وجود داره و هیچ کس نمیتونه ردش کنه 

هر چی تلویزیون نشون میده دلیل بر درستیش نیست اول به عقل باید رجوع کرد

عزیزم ما باور می‌کنیم چون خودمون هم دیدیم. شوهرخاله منم تجربه نزدیک به مرگ داشته. شاید اگه ایشون نبود منم مثل شما باور نمیکردم ولی خب.. باید پیش بیاد

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂