2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 121657 بازدید | 1164 پست

داداش من دوسال پیش تصادف کرد اوایل یه چیزهایی میگفت مثل مادرمو و عمه هام که فوت شدن واینکه مادرم گفته نمیخواد تو بیای و خیلی چیزها اما بعدا کلا فراموش کرد اوایل خیلی بسم الله میفرستاد کلا فارسی صحبت میکرد ما ترکیم اوایل خیلی بداخلاق شده بود همش فحش میداد اما الان خیلی خوب شده مهربون ولی قرص میخوره که تشنج نکنه و دیگه مثل سابق حرکتاش تند و سریع نیست و حافظه کوتاه مدتش ضعیف شده

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترکش نکن کمکش کن عین من ک شوهرمو کمک کردم سر عقل آوردم سختی خیلی کشیدم ولی موندم از خدا خواستم از شه ...

منم نمی خوام ترکش کنم ولی خودکشیشو هیچ وقت بهم نگفت منم نمی خوام بگم این حرف وزدن توتحقیق می خوام خودش بگه تا باهاش برم مشاور نمی خوام بگم به این دلیل بیابریم مشاور البته دلم می گه ترکش نکن عقلم یه چیزه دیگه می گه داداشامم که دیگه سنگ می ندازن جلو پام که بی خیال شم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خدانکنه عزیزم😥

کاش پاک بشم. بالاخره دیر و زود باید رفت

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام یا طفل الرضیع علیه السلام الهی شفای عاجل برای تمام بیما ...

من خودم آدمه معتقدی هستم ولی بعداز تصادف داداشم به عینه معجزه را دیدم و دیدم چقدر دعای دیگران تاثیر داره

چقدر توسل به ائمه تاثیر داره

اعتقادم محکمتر شده

کاش پاک بشم. بالاخره دیر و زود باید رفت

خدا به همه ما رحم کنه منم این شبا خیلی بیشتر از همیشه وحشت مرگ رو دارم خواب هامم عجیب شده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ای کا ش از ماورایی بودنت استفاده کنی بگی بهم آخه مریضیمو کسی نمیفهمه تروخدا کمکم کن

عزیز جان نیازی به کسی نداری  من گناه کار تر از اونم که فک میکنی ...فقط از ته دلت بخواه از خدا که کمکت کنه مطمین باش دست خالی برت نمیگردونه ...من یه اعتقادی دارم همیشه هم میگم وقتی ادم با تمام نیازش بره پیش خداو ازش بخواد خدا با تمام جلالش کمکش میکنه و دست خالی برنمیگردونه فقط دلتو با خدا صاف کن و باهاش دردو دل کن 

تو وجود خود روح شک و تردید وجود داره و از نظر علمی اثبات نشدست روح همون ذهن و روان و من هست

روان نمیتونه خبر از آینده بده اما روح بعد دیگه انسانها ست و این کار رو می‌کنه.رویای صادقه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
روان نمیتونه خبر از آینده بده اما روح بعد دیگه انسانها ست و این کار رو می‌کنه.رویای صادقه

خبر از آینده و رویای صادقه هم باز نمیتونیم بگیم قطعا واقعی 

چیزی که اطمینان ۱۰۰ درصد توش نیست نباید حساب باز کزد

تصادف کرد جوری که میخواستن ببرنش سرد خونه ولی علی اصغر امام حسین شفاش داد😔

هر چی از اون دنیا میگه یاداشت کن حتما حتما

چون ممکنه بعداً جزییات اش رو نه تو نه اون یادتون نیاد

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

خدا به همه ما رحم کنه منم این شبا خیلی بیشتر از همیشه وحشت مرگ رو دارم خواب هامم عجیب شده

شاید به خاطر اوضاع منطقس

من ولی نمیدونم چرا به چهل دارم نزدیک میشم زیاد نمیترسم. کلا با مرگ مشکلی ندارم جز این گناهانی لعنتی 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
اسی ببین یکی از آشناهام ضربه مغزی شد ولی شدید نبود ولی رفت توکما چن روزی وقتی بهوش اومد تقریبا شیش م ...

وای من دق میکنم تا اون روز😭ولی هنوز امید دارم که بازم شفامیگیره امید دارم تا همون خرج عادی بشه هنوز در التماس شهید میمونم ک نزاره به این چند ماه برسه امید دارم زودی خوب میشه😔