2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 119999 بازدید | 1155 پست
عزیزم من از روزی که همسرت تصادف کرده یادمهواقعا واقعا معجزه بود خدارو هزاران مرتبه شکر خوب شدنبه مرو ...

قربونت برم به امید اونی که شفاش داده کمک کنه دیگ صدتا دردو نمیتونم تحمل کنم خدا به بچه بیمارمون رحم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من والا هرکس دیگه ای هم بود وهمه اعضای خانواده اشو از دست میداد اینکارو می کرد این مال گذشته ...

دوسش دارم خیلی یه دقیقه موقع خوابش ببینی چیا می گه توخواب قلبت وایمیسته نگاش می کنم انگاری این ازیه نوزاد مادرش ودور کرده باشی اون می یادجلوی چشام اون بخوابه من فوری ازش دور می شم حرفایی که توخواب می زنه رونشنوم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

برادره من تابستون تصادف کرد بطوری که همون شب که انتقالش دادن به بیمارستان به ما گفتن تاصبح تموم میکنه وتوی سرش چندتا لخته خون هست...ولی لخته ها بطوره معجزه آسایی جذب شدن خوده دکترا باورشون نمیشد ۳۳روز توی کما بود هردفعه میبردنش سیتی اسکن وبرش میگردوندن توی آی سی یو ومیگفتن لخته ها کمترشدن چه روزا و شبایی به سره ما گذشت اینقدر نذرو نیازکردیم ودست به دامن ائمه شدیم دکترا گفتن ببریدش خونه دیگه همینکارایی که اینجا مامیکنیم توی خونه خودتون بکنین وااای دنیا آوار شد روی سرمون و آوردیمش خونه وقربونش برم امام حسین و ائمه داداشما به خواسته خداشفا دادن و برگردوندن..توی بیمارستان ضریب هوشیاریش از۴تکون نمیخورد به محض اینکه بردیمش خونه و مادرم اینحال دیدش ودستاشو برد بالا و گفت یاامام خسین من بچما ازتو میخوام به ولاه به ولاه داداشم روز دوم توی خونه چشماشو باز کرد وازتهه گلوش حرف زد

آره انگار یه چیزی گم کردم یه حسی انگار بچمو گم کردم پیداش نمی کنم یه حس خیلی بد انگار ازآسمون دارم س ...

نمیشه بری مشاور؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
به نطر من خواب واقعیت محضه مگر اینکه شرایطش فرق کنه روح مقید به زمان و مکان نیست و میتونه هر جای بره ...

اتفاقا منم نظر شمارو دارم خواب ها توهم نیستند 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نمیشه بری مشاور؟

رفتم اونم حرفای داداشمو گفت گفتش باکوچک ترین مشگل که کم آورد می ره سمت خودکشی چون بدنش کشش نداره نمی تونه تحمل کنه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام