2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 108747 بازدید | 1060 پست
وای چقد ذوق کردم گفتی مچ دست چپش که گفته بودی حرکت نمیکنه خوب شده الهی شکر😍انشالله حالات روحیش هم ب ...

مرسی فداتشم 😔🙏اره خوب شدن. روز ب روز.  داره بهتر میشه . فقط مونده مغزش ک برگرده ب حالت عادی

با خواندن کامنت ها ت موی تنم سیخ میشه الهی به حق بابالحواج عاقبت بخیر بشی عزیزم

عزیز دلی اینا فقط قسمت های از چیزای بود که خدا بهم میفهموند بعصی وقتا میگم ما ادما طرفیت ندارم واقعا نمیتونیم خیلی چیزارو بفهمیم منی که با دیدن این چیزا به مرز جنون رسیده بودم و مامان دست به دامن سیدا شده بود واسه دعای ارامش و من ...خیلی دلم میخواست یه جای تجربه هامو بگم و به بقیه بگم واقعا اون دنیا هس بیاید یکم بیشتر مراقب کارامون باشیم اونور گیر نکنیم اولا از مرگ نمیترسیدم ولی الان به شدتت میترسم توی اون شرایط جای قبر منو توی قبرستانمون بهم نشون دادن هر بار میرم مات اون یه نقطه میشم که هنوز خالیه اولش فک میکردم خوابه تا چند وقت دیگه کسی رو اونجا خاک میکنن همش توهمات دهنم بوده ۱۰ سال گدشته اما هنوز اون یه نقطه خالیه هیچ قبری نیست تمام حسم اینکه دره به ذره اون یه نقطه منو صدا میزنه .سعی میکنم فک نکنم ...خیلی سخته فهمیدن یه چیزایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط این دعا را میشناسم عزیزم خودمم ب نیت خونه دار شدن خوندم خدارو شکر خریدم هرچند ک کوچیکه ولی خو ...

وای دقیقا ان شاالله برای منم معجزه کنه گ منم طبقه پایین خانواده شوهرمم  توکل بخدا 

عزیزم خدا شفا بده همسرت رو.وقتی از چیزایی که اون دنیا دیده تعریف میکنه ازش فیلم بگیر تایادتون بمونه ...

هنوز غیر اینا دیگ چیزی یادش نیس ولی باشه فردا ازش میپرسم

فک کنم باز فردا از خواب پاشه بگه دوباره اذیت شده تعریف می‌کنه همه چیو

عزیز دلی اینا فقط قسمت های از چیزای بود که خدا بهم میفهموند بعصی وقتا میگم ما ادما طرفیت ندارم واقعا ...

منم تو خواب تاریخ مرگم و علتش رو گفتن از ترس اون‌تاریخ رو از خونه بیرون نمیزنم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الحمدلله که برگشتن

عزیزم آقای موزون که راجع به افرادی مثل همسر شما مستند می سازند. باهاشون ارتباط بگیرین. حالا از طریق کانالشون یا اینستا. ایشون هم تجربه دارن و هم قطعا روانشناسی که بتونه به این افراد کمک کنه رو می شناسند. 

ان شاالله که حال همسرتون خیلی زود به حالت عادی برگرده

خودمو جات میذارم میبینم چقدر سخته تصمیم گیریبرادراتم حق دارند

آره انگار یه چیزی گم کردم یه حسی انگار بچمو گم کردم پیداش نمی کنم یه حس خیلی بد انگار ازآسمون دارم سقوط می کنم به زمینم نمی رسم درحال سقوط ام یه سره حالم بده گناه داره منم گناه دارم اینقده بهم فشار می یاد باور کن اگه بچم نبود خود خودمو راحت می کردم که ازاین دوراهی نجات پیداکنم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

هنوز غیر اینا دیگ چیزی یادش نیس ولی باشه فردا ازش میپرسمفک کنم باز فردا از خواب پاشه بگه دوباره اذیت ...

سعی کن چیزی نپرسی خودش بگه اذیت میشه شاید اونجا ی چیزی دیده که بد نپرس

هنوز غیر اینا دیگ چیزی یادش نیس ولی باشه فردا ازش میپرسمفک کنم باز فردا از خواب پاشه بگه دوباره اذیت ...

گلم تادوسال نامزد من فراموشی داشتن زمان بدین خوب می شه فقط نزارین افسردگی بگیره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

وای دقیقا ان شاالله برای منم معجزه کنه گ منم طبقه پایین خانواده شوهرمم توکل بخدا

انشالله که به خاستت برسی من میخام اگه خدا بخاد سهم شوهرمو از اینجا بگیریم بزاریم رواون ی بزرگتر بگیریم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است