2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 41521 بازدید | 583 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو وجود خود روح شک و تردید وجود داره و از نظر علمی اثبات نشدست روح همون ذهن و روان و من هست

برای شما تردید وجود داره برای ما تردیدی نیست

این همه آدمی که از کما برگشتن و مسائلی دیدن که کاملا واقعی بوده، مثلا خونه فامیل ها، حرفهایی که تو خلوتشون گفته شده، چیزهایی که از ذهنشون گذشته و...

حتی اصل خواب دیدن

اینا بدون وجود روح امکان پذیر نیست

درضمن اگه روح نباشه اون دنیا هم معنی نداره

گروه قرمز❤️ وزن 
دقیقا مثل پدر دوستم خیلی چیز ها دید و شنید حتی به دوستم گفت خیلی گریه کردی برام الان همسرتون به ...

خیلی فراموشی. داره خیلی یادش هیچی نمی‌مونه که ده دقیقه قبل چیکار کرده

ولی همه رو می‌شناسه سال تولدشو می‌دونه کد ملیشو می‌دونه این جور چیزا رو میدونه از اتفاقات قبلنمون خیلی چیزا یادش نیس ولی بعضی چیزارو یادشه مثلا یادش نیس ک میخواستم ازش جدا بشم .ولی همه اطرافیان و می‌شناسه همه رو یادشه

تصادف کرد جوری که میخواستن ببرنش سرد خونه ولی علی اصغر امام حسین شفاش داد😔

علی اصغر شفاش داد🙄😐

خدا خواست که زنده بمونه

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

نگران نباش 

ب مرورر خوب میشه 

چن سالشه ؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
نهههه داروی اعصاب نده فقط زمان بده بهش دمنوش های آرامبخش بده اسی ازت خواهش میکنم داروی اعصاب نده

اگه داروی اعصاب نخورده بود آروم نمیشد چون همش فحش میداد بی قراری میکرد هزار بار می‌رفت اینور اونور اذیت میکرد لجبازی میکرد

آره هم دلم می سوزه هم این که دوسش دارم خیلی ولی ازوقتی که فهمیدن خودکشی کرده داداشام ساز مخالف می زن ...

چه شرایط سختی داری. خدا کمکت کنه 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
خیلی فراموشی. داره خیلی یادش هیچی نمی‌مونه که ده دقیقه قبل چیکار کردهولی همه رو می‌شناسه سال تولدشو ...

عین اجی من فراموشیش درس میشه کم کم خاطراتش یادش میاد ولی ب احتمال زیاد اختلال مغزی همیشه همراهش هس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
درگیر کسی ک.خودکشی داشته هیچ وقت خوب نمیشن

گناه داره دوسش دارم خیلی تلاش کرد تاخانوادمو راضی کنه منم بخوام ترکش کنم دوباره می ره سمت خودکشی که 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

انشاءالله کامله کامل خوب میشه صلوات میفرستم براش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خدارو شکر برگشته تصادف خیلی بده شوهر من تصادف کرد تا یکماه همش شبا جیغ میزد ابیدارش میکردم چیزی یادش ...

آره 

من همش براش سوپ میگو درست میکنم میگن برا مغز خوبه 

نمیدونم چرا افسردگی میگیرن شاید چون آزمون دور بوده دلتنگ شده ولی مطمئپم وقتی بهتر شد تعریف می‌کنه وق ...

چه جالب یادش بوده کجاعکس می‌گرفتن بااینکه الان یکساعت قبلشویادش میره