2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 41521 بازدید | 583 پست
این چه حرفیه اخه کسی که بمیره میره اون دنیا ایشون تو کما بوده مغز از بین بره یعنی مرگ

وقتی یکی میره کما بین اون دنیا و این دنیاس

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

تکرار نمی‌دونم بزن تلبیویون ببین

بیش از ۳۰ تا کلیپ هاشو توگوشی دارم دوس داشتم تلویزیون ببینم

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لازم میست مغز از بین بره. وقتی روح از بدن خارج میشه به بعضی‌ها چیزایی نشون داده میشه

تو وجود خود روح شک و تردید وجود داره و از نظر علمی اثبات نشدست روح همون ذهن و روان و من هست

ای وای اینجور که خیلی سخته براش خدا کمکش کنه والا مشاوره برین با هم ببین اون چی میگه

آره خیلی سخته خیلی یعنی چشاش ومی بنده بخوابه تاموقع بیدارشدنش فقط داره بامامان وباباش حرف می زنه منم دلم هزارتیکه می شه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من جای شما ترسیدم

وقتی بیدار شدم وحشتناک ترسیده بودم وقتی داستانو برای همسرم گفتم همون لحطه سجده کرد گفت خدایا شکر که بهمون فرصت دباره دادی دو سال میگدره ولی من هیچ دردی ندارم اون درد همون شب تموم شد

وقتی بیدار شدم وحشتناک ترسیده بودم وقتی داستانو برای همسرم گفتم همون لحطه سجده کرد گفت خدایا شکر که ...

خداروشکر عزیزم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

تو زندگی پس از زندگی هم یه تقا میگف تو بهشت زن و بچه داشت ووقتی برگشت بچه اش براش گریه میکرد

یعنی اونجاهم تشکیل زندگی میدن جالبه؟ بچش گریه میکرده؟ پس چرامیگن اونجا احساسی وجودنداره

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
بیش از ۳۰ تا کلیپ هاشو توگوشی دارم دوس داشتم تلویزیون ببینم

اره فرداشب یازده ربع بشین ببین قشنگ من سه سال قشنگ تومارمضون میبینم خصوصا شفا یافته های امام هامون قشنگن 

من تجربه های زیادی داشتم وقتی عموم فوت کرد تا مرز جنون رفتم نماز نمیخوندم اما قران میخوندم و مدام گل ...

آره همه اعمال ما نوشته میشه

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

آسی چطور تا لب مرگ رفت معجزه پیدا کرد؟تعریف کن اگه حوصله داری

شفای علی اصغر به یکی از کاربرا گفتم عزیزم اگه دیده باشی تعریف کردم چطور شد معجزه شد یه آقا قبل تصادف شوهر من خواب میبینه یکی میاد تو خوابش میبرتش سر یه صحنه تصادف بهش میگه فردا برو یه جوون رو تو آهن پاره ها نجات بده 

یعنی خدا خواستتش وگرنه اون ساعت هیشکی اونجا نبود بعد نمی‌دونم یک ساعت نیم ساعت چقد بعدش این آقا اتفاقی سر از اونجا در میاره و میبینن یه ماشین چپ کرده افتاده می‌ره کنارش میبینه شوهر من داره خرناس می‌کشه یاد خوابش میقته می‌خواسته هرجور شده شوهرمو نجات بده حالا شوهر من ک تو کما بود ضریب هوشی ۲ بهش کد احیا زدن میخواستن ببرن سر خونه که داییش اعزامش کرد کرمان وتو ایسیو کرمان بود همکارش بعد دوسه روز خواب علی اصغر امام حسین رو میبینم ک ب یکی از کاربرا گفتم اگه حوصله داری برو چند صفحه عقب بخونش چجوری شد شفا گرفت

گفتین نامزدش هم فوت شده وجود آدم قبلی اذیتت نمیکنه؟

نه چرا اذیت کنه اون دوماه نامزد بوده من ازدواج ناموفق داشتم اگه اذیت شدنیه اون بایداذیت شه نه من گلم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام