2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 121922 بازدید | 1164 پست
واقعا من هیچی برنامه زندگی پس از زندگی رو ندیدم ولی تا حالا شده از کما بیان بیرون بهتر از قبل بشن صد ...

اره الان دوماه هست یازده مربع میزارن برنامه شو شبکه قرآن اره میگن ما بد بودیم ولی با اطرافیان حرف میزنن میگن بد بود ولی الان نماز میخونه اهل خونه و زندگی شدن خیلی تغییر کرده بودن خوب بودن بعضی کارهاشون توبه کردن میگن ما مرگ دیدیدم فهمیدیم چهخبره باید خوب باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ایمانش خوب شده چرا خودکشی میکنه؟

آخه همه خانوادش پدرومادر خواهر ونامزدش تواون تصادف میمیرن الان هیش کی ونداره فک کنم به خاطره اون افسردگی گرفته یه بارتوجاده بودیم خسته بود گفتم بزن کنار استراحت کن خوابش که برد ازلحظه خوابش یه سره داشت بامامانش حرف می زد اون موقع یه جوری زدم زیرگریه ازخواب بیدارشد به صدای گریه من ترسید گفت چی شده منم نگفتم واسه چی گفتم دلم برای مامانم تنگ شده آخه مامان منم فوت شده من و برد سرخاک مامانم بیچاره نفهمید من به خاطره دل شکسته خودش داشت قلبم وایمی ستاد 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

تروخدا اینجوری نگو من اشکم دراومد اون فرد عزیزدل یه خانوادس اینجوری میگی دل استارتر میشکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

وقتی میشینه نعریف میکنه حواسش ب چیزایی دیگ پرت کنید کلا درگیرش کنید نتونه فکر و خیال کنه

سخت شده واقعا مردی که خودش از پس خودش برمیومد عالی بود الان حرفای میزنه آدم بغضش میگیره 

اره الان دوماه هست یازده مربع میزارن برنامه شو شبکه قرآن اره میگن ما بد بودیم ولی با اطرافیان حرف می ...

تکرارش کی هست؟

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

آخه همه خانوادش پدرومادر خواهر ونامزدش تواون تصادف میمیرن الان هیش کی ونداره فک کنم به خاطره اون افس ...

گفتین نامزدش هم فوت شده وجود آدم قبلی اذیتت نمیکنه؟

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکی از اهالی روستاشون یه مرد یه آدم ساده دل پاک هستش شوهرم همکارش بود از بس غصه میخورد بابت شوهر من ...

چقد با خوندن پیامتون حال خوب گرفتم ، انشالله علی اصغر شفای کامل همسرتون رو بده ، انشالله حال زندگیت بهتر بشه ، انشالله علی اصغر دست پسر من رو هم شفا بده😭😔

سخت شده واقعا مردی که خودش از پس خودش برمیومد عالی بود الان حرفای میزنه آدم بغضش میگیره

خوشبحال شوهرت اون دنیا رو دیده و از الان دیگه بهتر زندکی میکنه و بیشتر به فکر اون دنیاس

این چه حرفیه اخه کسی که بمیره میره اون دنیا ایشون تو کما بوده مغز از بین بره یعنی مرگ

لازم میست مغز از بین بره. وقتی روح از بدن خارج میشه به بعضی‌ها چیزایی نشون داده میشه

گروه قرمز❤️ وزن 
آخه همه خانوادش پدرومادر خواهر ونامزدش تواون تصادف میمیرن الان هیش کی ونداره فک کنم به خاطره اون افس ...

واقعا زندگی با اینجور آدما سخته،کلی اسیب روحی دیده ،باید مرتب مواظبش باشی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
یکم مثل تجربه ی خانم حسینی تو زندگی پس از زندگی

من تجربه های زیادی داشتم وقتی عموم فوت کرد تا مرز جنون رفتم نماز نمیخوندم اما قران میخوندم و مدام گلایه از اینکه چرا عموی من که فردی پیر بود هیچ سوادی نداشت به خاطر مشکلات زندگیش خودکش کرد باید عداب بشه چون هر شب صدای نالشو میشنیدم بعد از ۶ ماه زندگیم جهنم شده بود مدادم جیع میزدم مدام صدای عمومو میشنیدم تا یک شب عجی اتفاق افتاد یک پیرمردی اومد منو با خودش برد و و جایگاه رو نشونم داد دقیقا همون طوری بود که یکی از خانمها ۷ سال بعد تو زندگی پس از زندگی تعریف میکرد که خوکشی کرده بود و اونجا رو دیده بود مو به مو شبیه تجربه ی من بود  وقتی فهمیدم تا ابد توی اون جهنمی که خودش به پا کرده نیست تا حدی ارام شدم اما هنوز قهر بودم با خدا تا امام زمان به خوابم اومد گفت وقتی بهت نشون دادیم جاشو چرا قهری باید نمازتو بخونی سجادمو پهن کرد منتطرم شد و منی که اونجا تازه ارامشو پیدا کردم و...

خانما ترو خدا جدی بگیرید همه چیزو مخصوصا حق الناس رو روزی باید جواب بدیم