2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 108383 بازدید | 1059 پست

عزیزم من از روزی که همسرت تصادف کرده یادمه

واقعا واقعا معجزه بود 

خدارو هزاران مرتبه شکر خوب شدن

به مرور زمان همه چی حل میشه

براش خیلی دعا بخون 

و سعی کن حواسش رو پرت کنی 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w
براش میخونم پس

ماه رمضان سال پیش اتفاقی برای من افتاد که واقعا وحشتناک بود بعدش که فهمیدم چی شده .......

چندین روز بود که پشتم دقیقا همون قسمتی که قلبم هس دردش میزد تو پشتم و فک نمیکردم که قلبم باشه یه شب که درد شدیدی داشتم از همسرم خواستم ماساژ بده دقیقا شب ۲۳ رمصان اما اون درد بدتر شد همسرم تو پزیرایی خواب بود و من از درد رو تخت به خودم میپیچیدم و در همون حال دیگه چیزی نفهمیدم اما حس کردم جای هستم که نه بیابان نه صحرا  هیچ چیزی وجود نداشت زمین بود اما خاک نبود خیلی ترسناک اما بی نهایت ارامش دادشت و ارامشش منو به وجد اورده بود یهو یکی در گوش من گفت بخاطر سحری های که بی منت به همسرن میدی و نماز اول وقتت  برمیگردی همینو گفت انگار یکی منو کوبوند روی تخت از خواب پریدم دقیقا موقع ادان بود از اون روز به بعد من هیچ دردی نداشتم ...

یکم ماورا رو جدی بگیرم یکم اعتقاداتمونو زیر رو کونیم و همه چی رو سرسری نگذریم این دنیا جای موندن نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خو هنوز از خواب طولانی بلند شده کم کم به خودش بیاد طول می‌کشه زندگی پس از زندگی میگن ما آدم سابق نشد ...

واقعا من هیچی برنامه زندگی پس از زندگی رو ندیدم ولی تا حالا شده از کما بیان بیرون بهتر از قبل بشن صدبرابر بهتر؟

من نمی‌فهمم آدما چرا از کما برمی‌گردن آخهخدا حال میده میبرتت باز تو برمی‌گردی که چی آخهبه نظر من که ...

شاید برای عبرت 

اینایی که برمیگردن کارشون سخت تره چون عذاب هارو دیدن و اگه بازم خطا کنن دیگه توجیهی ندارن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آدم وقتی می‌ره کما اون دنیا رو هم میبنه زندگی پس از زندگی رو اگه دیده باشین خیلیا از کما برگشته از ا ...

عزیزم مستقیما که مثل یک میت ارتباط نیمگیرند که 

بعدم همه ی حرفاشون درست نیست 

خصوصذ اینکه میگی همسرت گفته یه زنو بچه ی دیگه ایی داره

خب این حرف چرت 

شما در قیامت و ان شاء الله باهم تو بهشت هم زنوشوهر همین

ماه رمضان سال پیش اتفاقی برای من افتاد که واقعا وحشتناک بود بعدش که فهمیدم چی شده .......چندین روز ب ...

یکم مثل تجربه ی خانم حسینی تو زندگی پس از زندگی

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

چطور برگشتید؟ خداروشکرکه برگشتید

من خودمم نمیدونم چرا زنده موندم چون درصد زنده موندن حتي زير صفر بود درسته معجزه بود اما با گذشت نزدیک ۲ سال هنوز تحت درمانم و واقعا دارم شکنجه میشم از دردهای وحشتناکش

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خدا رو شکر که دوباره ب زندگی برگشته دکتر مغز و اعصاب باید ببینه همسرت روتا یکی دو سال باید زیر نظر ب ...

خیای سخته خدا می‌دونه چیا کشیدم این چند وقت دیگه واقعا کمبود محبت از طرف اون داره می‌کشه منو نمیتونم ببینم اینطوریه نمیتونم ببینم هنوز مث قبل نیس هنوز قشنگ احساس ندارع اگه ببوسمش میبوستم ولی مث قبل نیس اینکه بغلم کنه یا خودش علاقه ب خرج بده می‌دونم مریضه انگار سه ماهه شوهری ندارم اینجوری میگذره برام😮‍💨

ماه رمضان سال پیش اتفاقی برای من افتاد که واقعا وحشتناک بود بعدش که فهمیدم چی شده .......چندین روز ب ...

من جای شما ترسیدم