2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 41521 بازدید | 587 پست
نمیدونم چرا افسردگی میگیرن شاید چون آزمون دور بوده دلتنگ شده ولی مطمئپم وقتی بهتر شد تعریف می‌کنه وق ...

وای یا خدا

ب پیج اینستا علاس موذون میتونید اطلاع بدین ،،البته الان یاداوری ممکنه شوهرتو اذیت کنه

نمیدونم چرا افسردگی میگیرن شاید چون آزمون دور بوده دلتنگ شده ولی مطمئپم وقتی بهتر شد تعریف می‌کنه وق ...

وای خدایااا....تروخدا بیشتر تاپیک بزن از سلامت همسرتم بهمون بگو

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مثل  پدر دوستم  خیلی چیز ها دید  و شنید حتی به دوستم گفت خیلی گریه کردی برام   الان همسرتون به جز این مشکل دیگه ایی از لحاظ حافظه و هوشیاری نداره؟

اصفهانی جذاب😀 
جدی جدی کسی که کما میره اینطوریه؟ من باور نداشتم تابحال هم کسی و از نزدیک تو این حال ندیدم

ایشالا هیچوقت نبینی

این بهترین حالت از کما در اومدن هست. خیلی زود به روال عادی برمبگرده انشالا

خدا نصیب هیچکس نکنه

تصادف کرد جوری که میخواستن ببرنش سرد خونه ولی علی اصغر امام حسین شفاش داد😔

خدارو شکر برگشته 

تصادف خیلی بده شوهر من تصادف کرد تا یکماه همش شبا جیغ میزد ا

بیدارش میکردم چیزی یادش نمی اومد من مومیایی مکه دادم حالش بهتر شد شرایط رفتن روانپزشک نداشت 

پاش شکسته بود الان ۵ ماه میشه هنوز خوب نشده 

ولی روحی خیلی بهتره تصادف خیلی بده  

خدا قسمت هیچکی نکنه 

مومیایی مکه حتما بهش بده  از عطاری بگیر 

انشاله زودتر خوب بشه وبه زندگی عادی برگرده

کم کم عادی میش وخودشو وفق میده فقط بهش بگو اگ آدم خوبی بوده همونطور بمونه وگرنه درسی براشبشه تلنگری ...

همش میگه حالم ک خوب بشه نمازمو میخونم 

بچه بدی نبود یعنی بگم من تو زندگیم از ۱۹ سالی تا الان ۲۳ سال دارم رنج زیاد خوردم عقد بسته بودیم خوب بودیم عروسی ک گرفتیم خیلی عذابم داد سر کاراش خیلی غصه خوردم رنج خوردم دست ب زن نداشت دست و دلباز بود ولی فریب خورد سادگی کرد خیانت کرد من هزار بار بخشیدمش تا ک ب طلاق کشیدیم ک بعدا فهمیدم چیکار کرده بچگی کرده چون زود ازدواج کردیم بچه داشتیم تو چشم مردم افتادیم حلوت زندگی نداشتیم هفت هشت ماه داشتیم عالی و عاشقونه زندگی میکردیم که اینجور بلایی سرش اومد..همیشه بهم میگفت منو ببخش من خیلی عذابت دادم بچگی کردم ولی من بهش گفتم درسته برگشتم ب زندگی چون عاشقت بودم و ب خاطری ک عاشقتم هیچ وقت نمیبخشمن حتی اگه بمیرم چون از دشمنم توقع اینکارو داشتم ولی تویی ک عاشقت بودم توقع نداشتم سر خیلی چیزا عذابم دادی گفت گذشته دیگ من درست شد بچگی کردم خودمم فهمیدم هیشکی مثل تو نمیشه برام یه تار موتو ب کسی نمیدم ولی منو ببخش 

من همچنان نمیتونم ببخشمش 😔چون واقعا عاشقشمم دلم راضی نمیشه ببخشمش با اینکه هفت هشت ماه قشنگ زندگی خوبی داشتم خوشبخت بودم 

میگه بد نبود نه ماشینی بود نه موتوری نه وسیله نقلیه میگیم جای خوبی بوده یا نه میگه آره بد نبودولی تا ...

میگن همه چیزو نمیگن 

ما داریم تو فامیل یه چیزایی دیده اما نمیگه میگه نمیتونم بگم

شوهرم چندساله پیش تصادف وحشتناکی کرد۳۱روزتوکمابودهروقت ازش میپرسم چ جوری بودچی دیدی میگه همه رومیدیدم انگاردستوپای منوبستن هرکاری میکردم بازکنم نمیتونستم هرچی فریادمیکشیدم هیشگی متوجه نمیشد