2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 77270 بازدید | 658 پست
اسی نکشتیش اینو گفت😥

نه همش غصشو میخورم چون عاشقشم 😮‍💨ولی داییش هی سر به سرم گذاشت گفت داره اعصابت خورد میشه فک کنم زینب داری غیرتی میشی الانه هاس بزنیش یا ول کنی بری 

زنگ بزنید از مراجع بپرسیدنمیره اون دنیا که ،چون فکرش مشغوله باز خوابشو میبینه

کلا اینایی ضربه مغزی میشن طبیعیه تا یه مدت بستگی به میزان آسیبی بهشون وارد شده طول میکشه متاسفانه پرستاریشون خیلی صبوری میخواد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براش ختم انعام بگیرین 

خونه خودت یا خونه مادرت یا خونه مادر شوهرت 

اگر مقدور نبود،نیت کن چندتا سوره انعام براش بخونی

مثلا پنج به نیت پنج تن،هر چی که به دلت هست

حتی اگر همه سوره رو  نمیتونی یک دفعه بخونی،قسمت قسمت بخون 

ان شاءالله خدا خیلی زود سلامتی کامل و عافیت عطا کنه به همسرت

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
عزیزم بزار حرف بزنه مسخره نکنید کمکش کنید انشاالله خوب میشه

نه ما اصلا مسخرش نکردیم ولی اینجوری هی می‌ره فکرش اون دنیا بیشتر عذاب می‌کشه نباید فکر کنه خودشو عذاب میده 

زیاد خستش نکن استارتر...دعای حدیث کسا رو بزار با گوسیت با صوت پخش بشه بخوابه

ما اصلا چیزی نمی رسیم ازش خودش خیلی حرف میزنه هرچی میگم دیگه فکرشو نکن از سرت بیرونش کن ولی بازم میگه 

باشه گلم حتما

نه ما اصلا مسخرش نکردیم ولی اینجوری هی می‌ره فکرش اون دنیا بیشتر عذاب می‌کشه نباید فکر کنه خودشو عذا ...

خو هنوز از خواب طولانی بلند شده کم کم به خودش بیاد طول می‌کشه زندگی پس از زندگی میگن ما آدم سابق نشدیم اونجا چیزهای دیدیم که تحول شون شدن