2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 77088 بازدید | 656 پست

زمان میبره خواهر من انوریسم مغزی کرد یه عمل سنگین داشت خداروشکر به موقع عمل شد تا یکی دوماه حالت عادی نداشت حتی مدل صحبت کردنش تغییر کرده بود ولی بعدش خوب شده 

ضربه مغزی فکر کنم هنوز زمان بیشتری نیاز داره تا به حالت عادی نزدیک بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که حالش خوبه 😥

مرسی 

دوتا دستش و یه پاش و کتفش پلاتینه 

تو حادثه مچ دست چپش فلج شد دوتا دکتر نا امیدم کردن گفتن فلج شده ولی دستشم شفا دادن دستشم معجزه شد داره حرکتش میده داریم میبریمش فیزیوتراپی 😭

ایه الکرسی بخون. از دکترش بپرس حتما اون تجربه های مشابه داشته. بزار با اونا حرف بزنه و این که ق ...

خیلی محبتش میکنم خیلی دوسش دارم خیلی بهش میرسم حقشم هست چون واقعا دکترا امیدی بهش نداشتن ضربه مغزی بود دو طرف ریه هاش سوراخ بود دوتا دستش شکسته پاش شکسته کتفش شکسته ولی شفا گرفت دستی ک دکترا گفتن فلج شده شفا گرفت .. فقط مونده یه کم مغزش روبه راه بشه😔

خب بذار حرف بزنه و چیزایی که دیده بگه آروم تر میشه

خیلی میگه هزار بار نوروز تکرارشون میکنه هرکیو میبینه میخواد بغض کنه هزار بار براشون تعریف می‌کنه یادش می‌ره که همین الان بهشون گفته 

روزی ک بردیمش خیلی اعصاب خوردی میکرد دعوا میکرد فحش میداد اینجوری نبود دکتر هم دارو. دادش ولی الان ...

فک کنم به مرور زمان خوب بشه 

بهش بگوخداروشکر درکنارمایی وزنده ای الحمداله 

آره ازونجا برگشته رفته دیده اونجا رو وچقد بهش فشاراومده حالابعداکم کم تعریف میکنه 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

زنگ بزنید از مراجع بپرسید

نمیره اون دنیا که ،چون فکرش مشغوله باز خوابشو میبینه 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
چجوری میخونین؟اگر دوست داشتی و چه حاجت هایی گرفتی؟

خیلی دیدم ازش حاجتتو نیت کن بعد بخونش مثلا بگو برای فلان ارزو بعد بخون دیگه باید عقیده داشته باشی من اینو پدرم بهم هدیه داد خودم نمیدونستم اثلا همچین دعایی هست 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
خیلی محبتش میکنم خیلی دوسش دارم خیلی بهش میرسم حقشم هست چون واقعا دکترا امیدی بهش نداشتن ضربه مغزی ب ...

خیلی بهتر میشه فقط صبور باش عزیزم  یکی از اشناهای ماهم تصادف کرد اونم ضربه مغزی شد عملس کردن تا چند مدت فحش چبد وبیراه میگفت درصورتی حالت عادی بسیار مرد متین ومودبی بود خیلی زمان برد ولی خوب شد  

اینجور چیزها بستگی به میزان آسیبی که به فرد میرسه زمانش متغییره