2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 77442 بازدید | 659 پست
این چه حرفیه اخه کسی که بمیره میره اون دنیا ایشون تو کما بوده مغز از بین بره یعنی مرگ

آدم وقتی می‌ره کما اون دنیا رو هم میبنه زندگی پس از زندگی رو اگه دیده باشین خیلیا از کما برگشته از اون دنیا تعریف میکنن

شوهر منم چون ضربه مغزیه خدا می‌دونه چ چیزای زیادی ک دیده ولی هنوز یادش نیومده تازه داره یه چیزایی یادش میاد شاید چند وقت دیگه تماما یادش بیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به دکتر گفتی که اینجوری شده؟

روزی ک بردیمش خیلی اعصاب خوردی میکرد دعوا میکرد فحش میداد اینجوری نبود دکتر هم   دارو. دادش ولی الان ک ب حرف اومده میفهمم کلا فراموشی گرفته یه حرفی رو هزار بار میزنع یه جایی بریم بیایم سریع یادش می‌ره که مثلا یک ساعت پیش چیکار کرده کجا بوده برا همین می‌خوام دوباره ببرمش 

قربونش برم من بهش میگم معجزه انقدر ازش معجزه دیدم

سلام چه معجزه هایی دیدی مثلاً ؟؟

مثلاً برای شفای بیماری غیر قابل درمان یا جور شدن ازدواج با فرد مدنظر معجزه میکنه ؟؟

چجوری باید خوندش؟

روانپزشک ببر . از لحاظ روانی آسیب دیده .اگر میشه یه مسافرت کوتاه ، جایی که روحش آروم میگیره برید‌، ه ...

اتفاقا همش داریم میبریمش اینور اونور خونه دایی عموهایش خونه همه کس میبریمش خودشم میگه دلم برا همه تنگ میشه منو ببرین خونه فلانی در حالی ک روز قبلش اونجا بوده ولی اصلا یادش نمیمونه. ولی در کل همش داریم میگردونیمش

روزی ک بردیمش خیلی اعصاب خوردی میکرد دعوا میکرد فحش میداد اینجوری نبود دکتر هم دارو. دادش ولی الان ...

خب حالا دوباره ببرید پیش دکتر شاید داروها رو عوض کنه یا دوز دارو رو کم و زیاد کنه از شرایط سختی برگشته فشار روشه و باید برای تحت نظر پزشک باشه 

اتفاقا همش داریم میبریمش اینور اونور خونه دایی عموهایش خونه همه کس میبریمش خودشم میگه دلم برا همه تن ...

چرا کسایی ک از کما اومدن اینطورن؟ چرا دلتنگ افراد میشن؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سلام چه معجزه هایی دیدی مثلاً ؟؟مثلاً برای شفای بیماری غیر قابل درمان یا جور شدن ازدواج با فرد مدنظر ...

من خیلی معجزه دیدم انسالله ک برای شماهم معجزه کنه حاجتت رو نیت کن بعد بخون عزیزم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است