2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 77607 بازدید | 660 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قران بزار بالاس سرش

ذکر و ایه الکرسی زیاد بخون  فوت کن بهش

انشاالله به ارامش برسه عزیزم🤲❤

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
تصادف کرد جوری که میخواستن ببرنش سرد خونه ولی علی اصغر امام حسین شفاش داد😔

خداروشکر که حالش خوبه 😥

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ایه الکرسی بخون.    از دکترش بپرس حتما اون تجربه های مشابه داشته.   بزار با اونا حرف بزنه و این که قطعا گذر زمان درستش میکنه.  بهش محبت کن.  قران بخون کنارش سوره یاسین بخون دلش اروم بگیره. بگو برا داییت و بابات قران بخون. اونا هم.  به ارامش برسن

کسایی که تو کما بودن یه حرفایی میزنن تو تلویزیونم هست برنامه هاش

آره مثل داستانی که الان داره پخش میشه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چقدر جالب نگفته دلش برا شما تنگ شده ؟شما رو یادشه؟؟

هنوز تازه داره یادش میاد فقط میگه که اون دنیا باباشو دیده و داییشو گفت باباش همش بهش می‌گفته وقتی برگشتی ب زندگی حواست به مادرت باشه رنج نخوره میگه اونجا یه ژنو بچه دیگه داشته خودش میگه نمی‌دونم این. دنیا واقعیه یا اون دنیا ولی میگه جای بدی نبود 

ی سفر مشهد برین تو حرم بخوابه شاید فرجی شد امام رضا شفاش داد

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
هنوز تازه داره یادش میاد فقط میگه که اون دنیا باباشو دیده و داییشو گفت باباش همش بهش می‌گفته وقتی بر ...

اسی نکشتیش اینو گفت😥

دعای معراج برای چی خوبه؟ یه لحظه اسم این دعا اومد تو ذهنم

حاجت های بزرگ