2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 76775 بازدید | 655 پست
زمان میبره خواهر من انوریسم مغزی کرد یه عمل سنگین داشت خداروشکر به موقع عمل شد تا یکی دوماه حالت عاد ...

واقعا

من اینجوری دق میکنم نزدیک سه ماهه هیچی از دنیا نمی‌فهمم 😭

مرسی دوتا دستش و یه پاش و کتفش پلاتینه تو حادثه مچ دست چپش فلج شد دوتا دکتر نا امیدم کردن گفتن فلج ش ...

اسی نامزد منم دوماه توکما بوده برگشته بعدتصادف کلا یه آدم دیگه شده مثل قبل نیست انگار این آدم اون قبلی نیست

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی محبتش میکنم خیلی دوسش دارم خیلی بهش میرسم حقشم هست چون واقعا دکترا امیدی بهش نداشتن ضربه مغزی ب ...

خدا انشالله سلامتی کامل بهش بده

هر روز سوره های مختلف قرآن رو با صوت بزار گوش بده

صدای اذان تو خونتون پخش بشه 

صلوات بفرست واسش 

انشالله واسه شوهر شما و همه مریضا معجزه بشه خوب بشن منم خوب بشم 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
حدیث کسا زیاد بخون براشمن اثرش رو دیدم

چه اثری داره

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

خیلی محبتش میکنم خیلی دوسش دارم خیلی بهش میرسم حقشم هست چون واقعا دکترا امیدی بهش نداشتن ضربه مغزی ب ...

انشاالله به حق علی اصغر شش ماهه خوب میشه.  امیدتون به خدا باشه.  براشون ایه الکرسی میخونم

بهتر شده یا بدتر؟؟

تغییرکرده اصلاسمت نماز نمی رفته یه وعده نمازش قضا نمی شه ولی افسردگی شدید داشته تازه فهمیدم دوبارم خودکشی کرده بعدش الانم خانوادم سنگ می ندازن پیش پام به خاطره خودکشیش 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

تغییرکرده اصلاسمت نماز نمی رفته یه وعده نمازش قضا نمی شه ولی افسردگی شدید داشته تازه فهمیدم دوبارم خ ...

بعداز کما نماز خون شده؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

وای چقد ذوق کردم گفتی مچ دست چپش که گفته بودی حرکت نمیکنه خوب شده الهی شکر😍انشالله حالات روحیش هم بهتر میشه به مرور زمان 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مدت ها حالم بد بود شدید و شبانه روز بیدار بودمیه شب آروم آروم خوابیدم بعدها فهمیدم خواهرم اون شب برا ...

چه خوب دم خواهرت گرم 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪