2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 109011 بازدید | 1064 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کدوم قسمت یا فصل بود ،اسم تجربه گر و میدونی؟

یآدم نیس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خودم تازه تو آپارات نگاش کردم ولی اینجا نمیشه لینک فرستاد

پیداش میکنم میبینم من گاهی حتی تکرار برنامه زندگی پس از زندگی و دانلود میکنم میبینم دوس دارم این برنامه رو.

رهاکین و سرترالین و کلوردیازپوکساید میخوره ولی الان این جوری شده می‌خوام ب دکترش بگم شاید عوض کنه

ایشالله سلامتی ش بدست میاره،....خواهر جان دنیا محل رنج وسختی...امیدت به خدا باشه ....قوی و محکم باش

روانپزشک ببر . از لحاظ روانی آسیب دیده .اگر میشه یه مسافرت کوتاه ، جایی که روحش آروم میگیره برید‌، ه ...

روانپزشک قرص میده که الان به خاطر ضربه به مغز و..

براش این نوع قرصا خوب نیس

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

من تجربه های زیادی داشتم وقتی عموم فوت کرد تا مرز جنون رفتم نماز نمیخوندم اما قران میخوندم و مدام گل ...

بگو عزیزم بگو چی دیدی جایگاهش چی بود ؟؟ 

بگو اجی 

یکی از اطرافیان من خیلیییییییی ادم خوب چشم و دل پاکی بود اما اینقدر بهش فشار وارد شد و زنش ازارش داد که به جنون رسید خودکشی کرد... ماها هنوز گریه زاری میکنیم که حیف نبود همچین دسته گلی خودکشی کنه‌ . اون جایگاهش باید بهشت میبود.‌. 

تعریف کن دقیق...

وای خدا جانم چه ذوقی کردم امام زمان برات سجاده پهن کردن😭😭😭😭😭😭😭

یکی از اهالی روستاشون یه مرد یه آدم ساده دل پاک هستش شوهرم همکارش بود از بس غصه میخورد بابت شوهر من ...

عزیزم مزار شهید عبدی که میگین کدوم روستای زرنده؟ آدرسش رو بهم میدی لطفا