2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 76993 بازدید | 656 پست

این حالاتشو برای دکترش بگین.‌بخاطر ضربه مغزیه. باید دارو استفاده کنه. دارو کمکش میکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این یه فرصته شانسه بخدا بگو ازش استفاده کنه 

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

آره می دونم دوسش دارم نمی تونمم رهاش کنم ولی می دونم باآیندم دارم بازی می کنم باانتخابش

عزیزم ازدواج کلا قسمته و مثل یک هندوانه سربسته کسی از فرداش خبر نداره شاید با این آدم خیلی خوشبخت شدی 

بنظرم چون عزیزانش رو از دست داده بیشتر قدر شما رو بدونه

من خودم آدمه معتقدی هستم ولی بعداز تصادف داداشم به عینه معجزه را دیدم و دیدم چقدر دعای دیگران تاثیر ...

صددرصد خیلی تاثیر داره کاملا درسته حرفت میدونی ای کاش خیلی ها باور کنن 

کیه

همون محقق و پژوهشگر که راجب  تجربه نزدیک به مرگ برنامه داره تو تلویزیون. 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

برادره من تابستون تصادف کرد بطوری که همون شب که انتقالش دادن به بیمارستان به ما گفتن تاصبح تموم میکن ...

ان شا الله سعادتمندو عاقبت بخیرباشه و عمرباعزت داشته باشه .آره عزیزم امام حسین(ع) خیلی آقاست خیلی..من بزرگترین معجزه ی عمرم رو از امام حسین(ع) دیدم دوباره حاجت بزرگی داشتم که از آقا ابوالفضل و بی بی رقیه و بی بی فاطمه زهرا گرفتم..وباتوسل به امام زمان(عج) و امام رضا قدمهام رو محکمتر توی هدف موردنظرم برداشتم. من هرچی ک گفتم تو امضام بصورت خلاصه نوشتم. اهل بیت و ائمه اطهار بهترینن بهتــــــــــرینی که نظیرشون نیست. 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

میشه برا من بفرستی ؟! خواهش می‌کنم 🥺

بیا شخصی بریم تلگرامی ایتایی جایی برات بفرستم عزیزم

عزیزم ازدواج کلا قسمته و مثل یک هندوانه سربسته کسی از فرداش خبر نداره شاید با این آدم خیلی خوشبخت شد ...

درسته همین طوره کلاازاول مشخص بود بارفتارش

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اگه زمان زیادی گذشته باشه شاید دیگه سمتش نره. ایشون همیشه باید تحت نظر روانشناس باشند.

نمی کی بوده دوس ندارم ازش بپرسم باعث اذیت شدنش شم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام