2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 121344 بازدید | 1162 پست
اگه سردرد بود می‌گفت ولی نیس

معمولا دکترا قرص دپاکین یا از خانواده میدن .....اونا جلوی سردردشو میگیره .برای تکرار و پرگویی حرفاش ناراحت نشو و نخواه که کنترلش کنی .به مرور زمان حل میشه .....

بازم میگم با سی تی های مکرر حواست به دفع شدن لخته باشه

طفل معصوم چجوری تصادف کرد انقد آسیب دید؟چندوقت تو کما بود؟بچه دارین؟

میرفت سرکار زیر بندی ماشینمون خیلی خراب بود شب قبلش حسابشو تصویه کرد که دوباره وقتی از سرکار اومد وسایل زیر بندی بخره نمی‌دونم چطور شد آدمی بود خیلی روسوراخای جاده حساس بود حتی اگه بنا بود به کم از جاده بره اونور تر ولی سوراخای جاده رو میباس رد بده حتما هرچی بهش گفتم اینکارو نکن آخر اگه ب خاطر یه سوراخ خودمونو نکشتی ببین چی گفتم 

حالا اونجا هم چاله چوله داشته دیگه نمی‌دونم اومده رد بده ماشین منحرف شده خورده تو سنک پرت شده تو تیره برق یا رفته تو چاله ماشین منحرف شده باز خورده ب سنگ ماشین چپ شده تو تیره برق .. یک ماه تو ایسیو بود ولی یک ماه تو کما نبود فک کنم ۲۰ روز  تو کما بود بقیش هی بیهوشش میکردن که ریه اش باز سازی بشع سه تا لوله تو حلقش بود بهش تنفس میدادن چون ریه سوراخ بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همش میگه حالم ک خوب بشه نمازمو میخونم بچه بدی نبود یعنی بگم من تو زندگیم از ۱۹ سالی تا الان ۲۳ سال د ...

الانم چون برگشتی درسته از یاد نمیبری حق میدم یه فرصت بده بهش از نو شروع کنید واینکه حس ندامت بذار همیش باهاش باشه وخودتو دست کم نگیر عزیزم

تایپیکای قبلتو خوندم و تمام تنم لرزید و باهر غمت بغضم گرفت و گریه کردم. 

خدا برات معجزه کرد .

نمیدونم برات ناراحت باشم یا خوشحال

ولی خدا روزای قشنگو انشالله داره نشونتون میده کم کم 

پسرعموم کما بود وقتی بهوش اومد انقد حالش بد بود ک میخواستن بذارنش بهزیستی ...ولی الان دانشگاشو میره تحمل میخواد

عزیزدلممم قربون دل شکستت بشمبخدا خییلی ناراحتت شدم😢قشنگ ناراحتی و دلشکستگیت از تایپ کردنت مشخصه😢ال ...

خدااز زبونت بشنوه مرسی از دعات مرسی از همدردیتون و اینکه درکم کردین😭

عزیزم منطقیه و ممکنه که اون صحنه هارو توی عالم بیهوشی دیده باشه و در خاطرش ثبت میشه و حالا باز میبینه

اگر بعد ها هم مرخص شد و باز هرشب خوبیدن براش سخت بوو و ادامه داشت

میتونید به روانشناس مراجعه کنید با علم هیپنوتیزم میتونن اون صحنه و خاطره هارو از ذهنش پاک کنن به اصطلاح

اسی میشه خواهش کنم رفتی سر مزار اون شهید عبدی برای من عکس از مزارش بفرستی حاجت بزرگ و ناممکنی دارم ح ...

درخواست بده یادم بمونه وقتی هم درخواستتو قبول کردم بهم پیام بزار یادم بندازه که وقتی رفتم بازم عکس بگیرم همینکه نبینی هم دعایی صلواتی هم نذرش کنی بخواد جوابتو بده میده 

فقط من چون خیلی فراموش کار دیونه شدم یادم نمی‌مونه درخواست بدین هروقت تونستن درخواستو قبول کردم بهم پیام بزارین یادم بمونه

باسلام بنده دانشجوی ارشد هستم عنوان پایان نامم در مورد خانم های تبریزی۱۵-۵۰سال هست.لطفا با پرکردن پرسشنامه زیر ما رو در انجام پژوهش یاری نمایید.پیشاپیش از وقتی که برای پرکردن پرسشنامه میزارین متشکرم.

https://survey.porsline.ir/s/xiswchlA

دوستان عزیز کسانیکه دوست دارن بفهمن آدم وقتی میره کما چی میبینه حتماً حتماً تو گوگل سرچ کنن صوت شنود خیلی خیلی جالبه دانلود کنید گوش بدین 17 صوته 

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
ببینید وقتی اکسیژن به مغز نرسه مغز یه سری توهمات ایجاد میکنه و این که تو کما چیزایی میبینن و میان می ...

فقط اینم به من بگین چطور همه ی کسانی که میرن تو کما و اون دنیا اکثریت از یک تونل رد میشن؟چطور همه با هم توهمشون یکی ؟ از نظر علمی لطفا

ویا مثلا تواون دنیا میبینه یک نفری فلان روز میمیره و وقتی به این دنیا برمیگرده واقعا اون شخص تو فلان روز میمیره..و میگه اره من خبر داشتم وقتی تو کما بودم بهم گفتم که فلانی قراره بمیره.این توهمات از لحاط علمی لطفا توضیح بدین چطوریه ماهم بفهمیم!

الانم چون برگشتی درسته از یاد نمیبری حق میدم یه فرصت بده بهش از نو شروع کنید واینکه حس ندامت بذار هم ...

اره همه دنیا فهمیدن ک چقد دوسش دارم پاش موندم.. امیدوارم بتونم ببخشمش ب زودی چون خودمم دارم نابود میشم