2777
2789
عنوان

شوهرم از کما برگشته شبا وقتی می‌خوابه براش سخت میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 41521 بازدید | 583 پست
چه شرایط سختی داری. خدا کمکت کنه

آره خیلی دلم برای خودم بیشتر می سوزه که نمی تونم بین حرف دل وعقلم یکی وانتخاب کنم ۱۰روزه دیگه مثلا عقدمه تاچندروز پیش احساس می کردم خوشبخترینم خودم وضع مالیم اوکی بود نامزدم که دیگه هیچ اخلاق ورفتارشم ۲۰ دخترمم گذاشته روچشاش می گفتم خوشبخترینم ولی ازموقعی که فهمیدیم دوبار خودکشی کرده داداشام نمی زارن منم نمی تونم تنهاش بزارم ازاون همه خوشبختی افتادم توچاه عمیق

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایدبه اعصابت فشاراومده

بله متأسفانه زودم عصبی میشم تازگب

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

استارتر میگی چی نذر علی اصغر کردی ک حاجتت داد ؟ منم نیاز به معجزه دارم لطفا بگو بهم

من همش صدقه دادم عزیزم هرچی از حقوقش مونده بود رو هی صدقه دادم این امام زاده اون امام زاده این شهید اون شهید 

حتی برا لبنانی ها و غزه ای ها پول فرستادم و واقعا هم جواب گرفتم هیچی نذر نکردم گلم همش دعا خوندم و صدقه دادم اونی ک این خوابو دید ک علی اصغر امام حسین گفت به عدد سنش کیسه برنج بدیم تو خرجی که ۲۵ هست . خواب کاملشو ب یکی از کاربرا گفتم تو صفحه ها قبلی 

خوگوگل میرمدمیبینم ممنون

فدای تو

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

دوستم با یکی اینجوری ازدواج کرد تقی به توقی میخوره میرن سمت خودکشی انگار همش میخوان دیگران باهاش کنت ...

آره ازاول داداشم می گفت پشت این افسردگی یه چیزی هست به خاطره اون دوباره جدیدا رفت تحقیق می گه یه جانم بیاره می ره خودکشی می کنه ولی حقش نیست من تنهاش بزارم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

آره ازاول داداشم می گفت پشت این افسردگی یه چیزی هست به خاطره اون دوباره جدیدا رفت تحقیق می گه یه جان ...

خب پس شما با علم کامل میخوای خودتو بدبخت کنی 

چی بگم والا خودت میدونی تهش چیه

ب خاطر ماشینش هی بغض می‌کنه گریه می‌کنه هی هم ب خودش دلداری میده میگه طوری نیس این دفعه پارسی میخرم ...

ببین ما هم چپ کردیم تا ی مدت افسرده بودم و حالم خراب

پدر شوهرم هم تابستون تصادف کرد. تو بیمارستان واسه همه دونه به دونه با جزئیات و با گریه و بغض تعریف می کرد

می گذره درست میشه ضربه ی روحیش از جسمی بدتره 

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
مرسی دوتا دستش و یه پاش و کتفش پلاتینه تو حادثه مچ دست چپش فلج شد دوتا دکتر نا امیدم کردن گفتن فلج ش ...

عزیزم از  علی اصغر و امام حسین چه جوری حاجت گرفتی؟ چه دعا و نذری کردی؟ 

خدا به همسرت سلامتی بده

آره خیلی دلم برای خودم بیشتر می سوزه که نمی تونم بین حرف دل وعقلم یکی وانتخاب کنم ۱۰روزه دیگه مثلا ع ...

خودمو جات میذارم میبینم چقدر سخته تصمیم گیری

برادراتم حق دارند

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
عزیزم برای جابه جایی خونه چی ؟ اصلا دعایی بلدین که معجزه کنه برام

من فقط این دعا را میشناسم عزیزم خودمم ب نیت خونه دار شدن خوندم خدارو شکر خریدم هرچند ک کوچیکه ولی خوب بهتر از موندن تو خونه پدر شوهره 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است